Hogy lehet egy 98-as autón J-s rendszám?
valószínű kintről hozták be.
Nekem JX., és 2008.09 az autó.
Pl lehetett tulajdonosváltás 2004-5 körül. Vagy akár a tulajdonos is kérhetett változtatást valamilyen okból. Vagy lehet, hogy akkor hozták be az országba.
"mire kell oda figyelnem?"
Arra, hogy jó állapotban legyen, amiben benne van, hogy nem volt kétszer tetőre borítva.
Akár elveszhetett a rendszáma is (mindkettő, vagy kétszer az egyik).
Az én autóm 1999-es és mégis M-es rendszáma van, pedig magyarországi forgalomba helyezésű.
Lehet hogy külföldről hozták be, ezért később kapott magyar rendszámot.
Vagy valamiért ki volt vonva a forgalomból és visszahelyezéskor új rendszámot kapott.
Én a napokban egy régi Skoda 120L-t láttam uniós rendszámmal. És nagyon valószínűtlen hogy 2004 utáni gyártási évű lenne.
Vagy ellopták a rendszámokat. Egyre többet lopnak el, tankoláshoz használják, azután meglépnek fizetés nélkül. Vagy autópályáznak vele és az eredeti tulajnak megy a büntetés. Vagy egy másik, ugyanolyan, de lopott autót visznek ki vele az országból.
Olyan is volt sok esetben, hogy 2004 után megirigyelte valaki az uniós rendszámot és igényelt az autójára egy újat. De olyan is van, hogy tulajdonosváltáskor az eredeti tulaj megtartotta a rendszámot, mert az egyedi volt és a vevőnek újat kellett igényelnie.
97-ben futottak a G-s rendszámok, nem nagy cucc. Nekünk is volt GHU ugyanígy 97-es gyártással.
Szarrá is törhették egyszer-kétszer, és a tulaj nem akarta visszarakni rá a gyűrött rendszámot. Sok lehetőség van, a nagyját leírták odafent.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
De a szervonal, valamint a váltónál és lengéscsillapítóknál mire ügyeljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!