Yamaha wr 426f a2-vel? Avagy milyen motort vegyek?
A2-es jogsival vezthetem ha a valós motor paraméterek vannak feltüntetve a forgalmiban? vagy olyat kell keresnem ami "gyengébben szerepel"? Amúgy jó motorok? nem túl sok infót találtam róla a sportmotor.hu bonctermében, de amit írtak az pozitívum volt. Supermoto szettel használnám, 50es 2t supermotorról váltanék erre, ha ésszel kezdem el vezetni, és kitapasztalom a gépet akkor kivitelezhető ötlet lenne?
Vagy ti milyen endúrót, supermotot javasolnátok?
Jó motornak mindenesetre jó motor,persze.Mivel 4T így fogyasztása elfogadható,alkatrészek akadnak hozzá.Itt ami szóba jöhet mint kopóalkatrész,lánc,lánckereke.Gumi,fékbetét stb..stb..Szóval ha nincsenek nagyon hajtva nem pörgeted mint az állat akkor jó időt kibírnak.50-es gépről váltani szerintem erős.Azt jobban kell pörgetni mint egy 4T-t mivel az magas fordulaton húz.De ezt gondolom nem kell ragoznom.Mennyire megy a döntés?
Egyenlőre szerintem maradjon rajta az enduro kerék/felni páros.Jobb ha mezőn tapasztalod ki hogy gázadásra hogy reagál,fékezés gyakorolgatása stb..Jobb az hogyha fűre esel mint hogy a betonra.Nehezebb és erősebb jóval mint egy 50-es szúnyog,nem játék.Meg kell szokni.Jobb lenne ha mondjuk 300 vagy legalább 250-es gépről váltanál.
Nem akarlak lebeszélni.Csak ügyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!