Veterán autóval lehet csajozni?
Hát ritka az ilyen csaj, mindegyik csak az ócska autót látja egy veterán autóban, nem tudják értékelni a belefektetett munkát és pénzt, mert nem is tudják hogy mivel jár egy veterán autó rendbetétele.
Hameg nincs is rendbetéve egy veteránautó, akkor jobban jársz, ha gyalog mész a diszkóba.
Inkább ilyen márkás autókat szeretnek, Audi, BMW (de nem 80-as Audi legyen vagy cápa BMW), nem számit hogy mennyiért vetted, vagy hogy szakad szét, csak a márka a lényeg, mert hallották, hogy ezek drága autók és gazdag palik járnak ilyenekkel.
Anno 6 éve, mikor egyetemista voltam, vettem egy E34-es 525i BMW-t, már akkor is régi autónak számitott. Apró pénzért vettem, mert volt néhány problémája, de kivülről patyolat volt, simán letagadthattam a csajok előtt 10 évet a korából, mert nem értenek hozzá. Csak hétvégén tettem bele 5000-ért benzint, és szombat este a diszkó előtt kocsikáztam, meg azzal mentem a diszkóba is. Attól a ponttól kezdve tapadtak rám a csajok, nem mondom, addig is mindig betudtam cserkészni egy párat, de nem annyit, mint a BMW-vel. Azt hitték, fú mi kemény a csávó, hogy BMW-je van, meg vittem őket egy körre, húzott rendesen az autó, nagyon szerették. Persze csak éjszaka, mert akkor nem látszott, hogy nézett ki az autó kivülről :)))
De veterán autóval nem lehet, mert abban csak az ócska autót látják, még ha akármilyen márka is...
inkább pasizni lehet, a csávókat sokkal jobban érdeklik a veterán autók. A csajoknak általában fingjuk nincs arról, hogy mennyit ér egy veterán. Nekem van egy Citroen DS-em, kb 3 milliót ér, de múltkor egy csaj bevallotta, hogy ő azt hitte, kb 300.000-t érhet egy ilyen "régi autó".
Mondjuk én nem csajozni vettem, már volt csajom amikor megvettem.
Elég szar ötlet egyébként csajozni veterán autóval, inkább arra jók az ilyen hobbik, hogy megrontsák a meglévő kapcsolatokat :)
Autóval nem lehet csajozni, max autóban;) Vesd be a sármod!!:) Amelyik nőt meg a kocsid érdekli, hát az olyan is:S:D Mondjuk ha ilyen "egzotikum" vagy nemtom, ilyen különlegesség, hogy valami retro-mobillal elviszed egy körre, az végülis érdekes lehet, én mindenesetre jó ötletnek tartanám, nekem tetszene:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!