Fagyállo folyadékot, milyen fagyszint mérovel kell megmérni?
Hát , a benzinkúton én nem méretnék, mert érdekes, de valamiért ott mindíg rossz lesz az érték,így aztán kézségesen eladják neked a drága fagyállót.
Egyébként szerintem az ablakmosót nem lehet vele mérni.
Most írok kicsit késon, mert elment az áram!
Nos a kovetkezo a szitu: A LIDL-ben vettem a fagyszint mérot és a téli ablakmosot,csak megakartam mérni, ha valoban annyi fokot mutat ami rá van írva, mert már hallottam hogy befagyott valakinek, hogy nem azt a pontos értéket érte el , ami rá volt jelolve. De gondolom ezúttal hogy a hutofolyadékra és az ablakmoso folyadékra, más fagyszint méro kell, mert a 2 folyadéknak más a surusége.
Alapvető vereés van.
Fagyálló mérővel a FAGYÁLLÓT lehet mérni. A fagyálló pedig nem más mint az ami az autó hűtő rendszerébe kerül!
Az ablakmosó folyadék az nem "Fagyálló", hanem csak nem fagy meg! (ha télit veszel)
A téli szélvédő mosó folyadák fagyáspontját nem lehet megmérni a Fagyálló Hűtőfolyadék fagypontját mérő készülékkel!!!
Refraktométerrel lehet normálisan leellenőrizni a fagyállót és az ablakmosó folyadékot is. Az ilyen pumpás mérő nem elég pontos, és általában azzal nem is lehet ablakmosót mérni.
Ebay-en 25 dollár körül be lehet szerezni. Akinek több autója van, ráadásul maga szervízeli őket, annak érdemes megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!