Melyik 50ccm-es robogó a legjobb?
Fiú vagyok Runnerem van!. :D
-de ha lány vagy akkor csak is Aeroxot vegyél egy szép gyárit!!. :D
Én a Piaggio Liberty-t ajánlom a listából. Le is írom, miért.
Mivel ez nem annyira menő kinézetű egyesek szerint (szerintem kifejezetten jól néz ki), az ára eléggé nyomott a piacon, ergo jó áron egy jó állapotút ki lehet fogni. S mivel nem szeretik a friss jogsisok, és tuning alapnak se használják, ezért aztán könnyebb találni belőle olyat, ami nincs összekókányolva vagy széthajtva.
További előnye, hogy nagy kerekei vannak, így a komfortja össze sem hasonlítható a többiével. A magyar utakra sokkal jobban illik.
Arról nem is beszélve, hogy tipikusan női robogóként szokták árulni. Mondjuk akkor ezek szerint én kakukktojás vagyok, mivel fiú létemre egy Aprilia Scarabeo 50-essel járok, ami szinte ugyanaz, mint a Liberty, csak a név más. :)
Tényleg egész jó árban vannak a Liberty-k, nagy a valószínűsége, hogy akkor ilyet fogok venni. Nekem is nagyon tetszenek a nagy kerekei, meg az egész nagyon kis design-os. :)De akkor lehet hogy még megfontolom az Aerox-ot is, csak annak az ára tart inkább vissza, de az is tetszik.
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!