Elromlott a kocsink,ezért kell egy másiakt venni,kb 200ezer ft-unk lenne rá..
Legalább egyhéten egszer elmenénk vele a városba,emg vissza..szóval nem mennénk vele sokat..havonta max 100km-et.
17éves vagyok,és Anyu vezetné,azért írtam ide,hátha tud valaki segíteni,mert annyira nem értek a kocsikhoz..
5ajtós,benzines nem túl öreg autó lenne jó..
fogyasztás max 8-9 liter..
Köszi előre is.!
2013. aug. 1. 19:43
1/9 anonim válasza:
200 ezerért csak egy öreg swiftet kapsz. De vedd úgy hogy én nem ajánlottam semmit, ha mégis veszel egyet akkor csak saját felelősségre.
2013. aug. 1. 19:47
2/9 anonim válasza:
Egy régebbi típusú Swift. Ki kell fogni a jókat, de megbízhatóak. Számolj az átíratás költségével, ami 60 ezer. (eredetiségvizsgálattal együtt), plusz az olajcsere, meg szűrőcsere költség. szóval még úgy 80 ezret rá kell számolni.
2013. aug. 1. 19:53
3/9 anonim válasza:
200 ezerért olyan autót kapsz, amire másik 200-at kell rákölteni, hogy biztonságos legyen. Szerintem spórolj még.
2013. aug. 1. 19:54
4/9 A kérdező kommentje:
Spórolnánk,de anya nem tud a buszra felszállni,egészségügyi okoból..
de köszi az eddigieket.
2013. aug. 1. 19:57
5/9 szántóvető válasza:
ezres suzukit, 5 literrel elmegy.ma már linkeltem egyet egy hasonló kérdésnél,nem másolom be ide majd megkeresed ha akarod.
2013. aug. 1. 20:08
6/9 anonim válasza:
A swift elég alacsony, esetleg anyukádnak nehezebb lenne a ki-be szállás.
Nézz egy jó állapotú Marutit, azok elég olcsók, a 200-ba belefér még az átírás is.
2013. aug. 1. 21:49
7/9 anonim válasza:
Szerintem is az 1.0 swiftek közt érdemes nézelődni.
2013. aug. 2. 00:01
8/9 anonim válasza:
vagy esetleg még egy jobb állapotú lada samarát
2013. aug. 2. 00:44
9/9 A kérdező kommentje:
3man utaznánk vele,szóval az a baj hogy nem csak neki kellene egy autó..azért mondtam hogy 5ajtós kellene,ami nagyobb..tehát nem csapott hátú..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!