Miért nem akar sikerülni a KRESZ vizsgám? "B" kategória.
Én másodjára mentem át,67 ponttal.Az első vizsgám sikertelen lett,64 ponttal.Az új kérdések,amit a gyakorlóprogram nem ad ki,meg az új helyzetek eléggé szivatósak.De amúgy másodjára volt szerencsém,mert egy csomó olyan kérdést adott,amire kívülről fújtam a választ.Meg a második vizsgám előtt a kreszkönyvet is kiolvastam,ami egész jól fel volt építve(Kotra könyv).
Volt egy alapismeretek része,egy vezetéselmélet és egy műszaki része.Nekem az elméleti tanárom is jó volt,ő lesz a gyakorlati oktatóm is.Nem tudom mikor kezdek vezetni,de már várom.És ez ösztönzött arra,hogy akarjam.
Viszont mellettem ült egy szegény 45-50 körüli nő.Rákérdeztem tőle,hogy "önnel találkoztam a múltkor?",és mondta,hogy igen,már hetedszerre van ott(Győrbe).És neki kihagyták a 4.számítógépet.. nekem az ötödik jutott.Imádom azóta az ötös számot.:D
Keress motivációt!!
SOK SIKERT!!!Mikor lesz a következő?
"mert béna fAAAsz vagy,lány esetében érthető!"
Te meg ritka féreg vagy! Miért nem fogod fel, hogy minden ember egyforma nemre, fajra és vallásra való tekintet nélkül?????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!