Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem akar sikerülni a...

Miért nem akar sikerülni a KRESZ vizsgám? "B" kategória.

Figyelt kérdés
Már 4x buktam meg, de már annyi mindent megcsináltam, naponta több órákat tanulom a számítógépen, de nem akar sikerülni. A könyvet is már kitöltöttem, nekem azon sokkal könnyebben megy, de hát ilyen tesztlapból nem lehet vizsgázni. Esetleg tudna vki adni valamilyen tanácsot, hogy mit tehetné, hogy jobb legyen. Előre is köszönöm

2013. aug. 1. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
nem tejelsz eleget..
2013. aug. 1. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne tesztkönyvet töltögess, hanem a KRESZ könyvet olvasd át, és (ami még fontosabb), értelmezd! Gondold át alaposan, hogy mi miért van úgy, ahogy. Ezen kívül olvasgasd a jegyzeteid (amiket órákon írtál), és ha nem megy valami, kérd ki egy olyan ember véleményét, akinek sok vezetői tapasztalata van. Mást nemigen tudsz csinálni.
2013. aug. 1. 18:34
 3/8 anonim válasza:
Én ma vizsgáztam először,sikerült is 72 ponttal.Tanuld meg a könyvből a szabályokat(jobbkéz,kanyarodási,rendőri karjelzések stb) és gyakorolj,csináld a programot,a teszteket orrvérzésig,akkor nem lesz gond.
2013. aug. 1. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
mert béna fAAAsz vagy,lány esetében érthető!
2013. aug. 1. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Kresz egyéni gyakorlóprogram, ezt töltsd le mindenképp az összes kérdés benne van. Vizsgán is ezek a kérdések vannak!
2013. aug. 1. 22:02
 6/8 anonim válasza:

Én másodjára mentem át,67 ponttal.Az első vizsgám sikertelen lett,64 ponttal.Az új kérdések,amit a gyakorlóprogram nem ad ki,meg az új helyzetek eléggé szivatósak.De amúgy másodjára volt szerencsém,mert egy csomó olyan kérdést adott,amire kívülről fújtam a választ.Meg a második vizsgám előtt a kreszkönyvet is kiolvastam,ami egész jól fel volt építve(Kotra könyv).

Volt egy alapismeretek része,egy vezetéselmélet és egy műszaki része.Nekem az elméleti tanárom is jó volt,ő lesz a gyakorlati oktatóm is.Nem tudom mikor kezdek vezetni,de már várom.És ez ösztönzött arra,hogy akarjam.

Viszont mellettem ült egy szegény 45-50 körüli nő.Rákérdeztem tőle,hogy "önnel találkoztam a múltkor?",és mondta,hogy igen,már hetedszerre van ott(Győrbe).És neki kihagyták a 4.számítógépet.. nekem az ötödik jutott.Imádom azóta az ötös számot.:D

Keress motivációt!!

SOK SIKERT!!!Mikor lesz a következő?

2013. aug. 16. 20:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmesek válaszát :) ÁTMENTEM B*ZD MEG :D REMÉLEM TÉGED ÜTNEK EL ELŐSZÖR ÉS ANYÁD VÍGAN TÁNCOL A HULLÁD TETEJÉN, HOGY MEGSZABADULT EGY ILYEN G*CI FEJŰTŐL :D
2013. aug. 23. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
48%

"mert béna fAAAsz vagy,lány esetében érthető!"

Te meg ritka féreg vagy! Miért nem fogod fel, hogy minden ember egyforma nemre, fajra és vallásra való tekintet nélkül?????????????????

2013. aug. 28. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!