Hogy szoktál menni a 600-as vagy 1000-re gyorsasági motoroddal?
városban,és városon kívűl?
Úgy értem,hogy városban szépen nyugodtan,vagy lámpáknál gyorsulgatsz? vagy a kedvedtől függ?
Milyen motorod van,és mennyit eszik max?
Én 2009-ben vettem egy honda cbr1000rr-t, mert hozzá nem értés miatt is sokat olvasgattam és sok helyen azt írták hogy a 600-as gyorsaságiak jobban kopnak a magas fordulatszámon való pörgetés miatt, ezt az 1000res már kevésbé érzi meg, emiatt tartósabb is
Városban csak akkor szoktam jobban csavarni neki amikor üres az út és "szellős, nálam ez azt jelenti hogy elférek és bizonyosan el is engednek ha látják hogy jövök"
Városon kívül ritkán járok, Miskolcról nem szoktam annyira messzire menni csak akkor ha több pénzem marad a fizetésből amennyit számoltam, de ha kimegyek a térségbe ott szoktam igazán magamnak és a motornak is megadni azt amit nem lehet a városban
Mivel az elején nem tudtam hogy kell jól gazdálkodni a benzinnel ezért 8 litert is elhasználtam, később ez már lecsökkent 6,5 7literre ez az átlag fogyasztásom a hétköznapokban, ha jobban cefetek vele akkor 9 literig is el megy
Omv kutaknál szoktam kizárólag tankolni 95-sel
27/f
Nekem Suzuki GSX-R 1000 K2-őm van.
Hát az az igazság, hogy húzom neki rendesen mindenfelé, mert nem birom ki, városban van hogy gyorsulgatok egy kicsit, de kettesnél soha nem is kell feljebb váltsak mert igy is megy majdnem 200-at :D Városon kivül pedig megint csak haladósan szoktam közlekedni, de ha nagy a forgalom, akkor nem megyek túl gyorsan, csak előzéskor húzom jobban a gázt.
Mikor nincs nagy forgalom, és húzom neki rendesen, akkor megeszi a 9-10 litert simán.
Csak rendes 95-ös benzint teszek bele, nincs szüksége valami spécibb benzinre, cserébe a legjobb és legdrágább olajat kapja, sokszor sűrűbben is, mint kéne, mert igy érzem jól magam, ha a motor megkapja, ami kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!