400k-500k-ért b corsa vagy c corsa első autonak?
Figyelt kérdés
ezek nem nőies autok?2013. júl. 30. 15:51
1/7 Sinead válasza:
Ennyi pénzért B-ből tökéletest, C-ből pedig leharcoltat kapsz, már ha van ennyiért. Nekem C van, 940 ezer volt decemberben. Nem női autó, ha nem pinkben veszed.
2/7 anonim válasza:
Nekem Easytronic-os C Corsam van, és szerintem a legjobb autó! De C-t nem veszel 500-ér.
3/7 anonim válasza:
Ha Corsában gondolkozol akkor ahogy az első írta B a megfelelő. DE ha már opel akkor lehet f astra is ha tetszik. DE c-t ne vegyél akinek 4-500 ezre van autóra annak nincs pénze javíttatni szóval B. :D
4/7 anonim válasza:
Biztos szar állapotban van ennyiért.
5/7 anonim válasza:
B-Corsa. Lehetőleg gyengébb 8 szelepes motorral. A legelső 16 szelepes ecotec motorok hirhedten vackok voltak, ették az olajat, hengerfejgondjuk szokott lenni.
A régi faék egyszerű C14NZ motor lehet hogy csak 60 LE, de a világból kimegy ha megkapja a szükséges karbantartást.
6/7 anonim válasza:
A B Corsát némileg olcsóbb fenntartani, mivel régebbi így az alkatrész árai picit kedvezőbbek, és ugye a teljesítmény adónál is kevesebb forint/kw kategóriába esik. Nem mellesleg jobban is néz ki ( már legalábbis a 3 ajtós kivitele ), bár ez szubjektív.
7/7 anonim válasza:
Tök hülye kifejezés, hogy "első autó"! Ha ilyet szeretnél, és van is rá pénzed, vegyél! Az Opel német kocsi, így alapból megbízható, persze ahogy öregszik, nála is előjöhetnek hibák, de ezek nem olyan komolyak. Egyébként hiába kisautó a Corsa, nem annyira tipikusan női, nagyon megoszlik a tulajdonosok neme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!