Számíthatok e büntetésre? Történet lejebb!
Múlthét hétvégén bp 17.kerületből szerettem volna elmenni a 22.kerületbe. De mivel nem ismertem a cél állomást a Gps-re biztam magam. M0 ajánlotta. Arra is mentem. Viszont az M0 után szeged írányába mutatta az irány. Nem létező utat mutatott. Sajnos arra mentem és elmentem egy kamera mellett.És a Gps is bemondta, hogy fizetős rész. Igaz rögtön le is jöttem róla. Itt van merre mentem. [link]
Számithatok e büntetésre? Bár az autópályára nem mentem rá! Csak egy kamera mellett az elején!
Nefossámán, az ott nem is kamera!
Különben is azon a részen tekereghetsz napestig, mert nem fizetős még! Szinte naponta járok arrafelé az M5-ről megyek az M0-ra, meg rajtam kívül még ezer autó és nem nagyon akaródzik csekket küldeniük!
Ha viszont a szaros GPS-ednek akarsz hinni, akkor rinyálj még egy kicsit!
:D
Persze, hogy figyelmeztet, mert a legtöbben arra Szeged felé tartanak, nem csak megfordulásra használják a hurkot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!