520 vagy 525-ös BMW a jobb?
a típushibákra gondolok most..
Az 520-as kevesebbet eszik mint az 525-ös?
Benzinesre gondolok,és a 2000-előttiekre,tehát a régiekre..
520 az lófing, 3-as kasztniba az a belépő motor, amivel el lehet járni, ötösbe kevés nagyon.
525 jobban megy sokkal és kevesebebt is eszik, azt érdemes megvenni.
Nekem egy e34-es 530i-m van, a small blockos v8 :)
Na az 218 lóerő és 300 Nm.
Igen, általában ezek a BMW-k mind szét vannak hajtva, de ezek a soros hathengeres benzinmotorok mind nagyon tartósak, nemigen kell hozzányúlni, mert sok mindent kibirnak.
Csak sajnos rengeteget kell költeni a futóműre, meg egyéb mindenféle alkatrészekre, és mivel BMW, már a 90-es években is tiszta elektronika volt benne minden, ami mára már közel sem működik tökéletesen, bosszantó hibákat produkál.
Nekem van egy 92-es BMW 525i-m 192 lóval, imádom, hogy milyen bunkeres érzetet ad, és egyszerre kényelmes és nagyon sportos is, ha tehetném, ezzel járnék mindenfelé. De sajnos nem tehetem, mert talán 1 millát rá kellene költeni, hogy olyan megbizható legyen, hogy bevállaljak vele több száz kilóméteres utakat. Nameg ugye a fogyasztása iss betesz nekem. Ezért csak hétvégi autónak használom, néha meghajtom egy kicsit, de a szomszéd falutól messzébb nem indulok el vele...
Szóval vigyázni kell ezekkel a BMW-kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!