Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Colával le tudom maratni?

Colával le tudom maratni?

Figyelt kérdés
Öreg autómat meghúzták egy parkolóban. Úgy volt, hogy eladom, ezért nem nagyon foglalkoztam vele. Mostanra roszdás lett. Leviszi a rozsdát a Coca Cola? Vagy az a festéket is viszi?
2013. júl. 28. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy leginkább egyiket sem viszi le.
2013. júl. 28. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se lenne semmi, a csirkecsont szerves összetételű azért bomlasztja a kóla, és mivel nem vegyi anyag a kóla így a rozsdának és festéknek nem használ
2013. júl. 28. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Fogj a kezedbe smirglipapírt, a rozsdát szedd le vele, majd kenj rá javítófestéket.
2013. júl. 28. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég hanyag dolog volt tőled megvárni a rozsdát. A kólában foszforsav van, mint a pl. a RO55 rozsdamaróban is. Ennél viszont sokkal korszerűbbek a szerves rozsdaátalakítók (Korant, Impa Kela Rust, Dinitrol RC900 stb.). A rozsdát annyira le kell csiszolni, amennyire csak tudod, lehetőleg fémtisztára. A felületet rozsdaátalakítóval le kell kezelni, mert hiába nem látod, attól még nyomokban maradhat rozsda. Ha ez kiszáradt, akkor le kell kezelni valami festékkel.
2013. júl. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!