A2-jogositványt szeretnék, ahoz meg kel szerezni az A- és A1 et aztán lehet meni A 2 re?
Figyelt kérdés
Sziasztok, motorra szeretném letenni a jogositványom, B kategóriára megvan, viszont szeretnék egy A2 kategóriát is megszerezni, de foggalmam sincs hogy van ez. Egyböl lehet indulni A2 őn? vagy ahoz megkell szerezni A1 et aztán az A2 őt?2013. júl. 27. 18:13
1/6 anonim válasza:
Nem kell hozzá semmi, csak légy elég idős.
2/6 anonim válasza:
A sorrend AM, A1, A2, A
Ha elmúltál 18 leteheted az A2-t, ha elmúltál már 24 akkor az A-t is. Nem kötelező előtte letenni valamelyik alacsonyabb kategóriát.
3/6 anonim válasza:
Bocs hogy offolok.. Én 34 éves vagyok,16 éve van B kategóriám. Szóval én egyből letehetném a korlátlan nagymotort?
4/6 anonim válasza:
#3: Pontosan. Ha ennyi idős vagy, mehetsz A-ra, a B speciel semmit nem befolyásol, csak azt, hogy a friss A-s jogsival azonnal vihetsz utast.
5/6 anonim válasza:
Köszi. Szeretnék már normális motort vezetni,nem csak robogót.. Elmennék a feleségemmel erre-arra.. :) Na ennek utána fogok járni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!