Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az, hogy aki most trabant...

Igaz az, hogy aki most trabant tulajdonos, az nem tudja eladni sehogy se a trabantját, mert mivel már nem gyártják, ezért amelyiket nem adták el, annak milliós az értéke és nem lehet eladni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta ezt.
2013. júl. 26. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez nem tűnik milliósnak...

[link]

Itt sincs sok milkás árú. Szerintem valamit félreértettél.

2013. júl. 26. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy én értem félre a kérdésed.
2013. júl. 26. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
120-130 ezerért kicsit sokallom a trabantot, mert a wartburgomat 20.000FT-ért adtam el, és a trabant sehol sincs a wartburghoz! nagyon jó állapotú volt a wartburgom!
2013. júl. 26. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
nemazért, de 20 ezerért vasárba is átvették volna. téged becsaptak kedves wareszos kolléga!
2013. júl. 26. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:
a trabit már nem az állapotáért veszik hanem mert kezd kultusza lenni
2013. júl. 26. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ismerősöd valamit nagyon rosszul gondol. :)

A Trabant egy autó a sok közül, ugyanúgy lehet adni-venni mint bármi mást, egyedül a katalizátoros kérdéskör (kik használhatják anélkül és meddig, ki és milyet építsen be, mikor ellenőrizzék) az ami az elmúlt 10 évben változásként érintette a tulajdonosokat.

2013. júl. 26. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Trabantért aki 50 ezernél többet ad, az nem komplett. Ha teli van tankolva, akkor a benne lévő benzin többet ér mint maga a kocsi.
2013. júl. 26. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:
wartburgos vagyok, vettem egy zsír új autót most már lassan 6 éve, és egy cigánynak adtam el a wartburgot, senki nem akartam megvenni, nekem meg nem kellett, és odaadtam 20.000ft-ért, és azt mondta a cigány hogy ne írassam át a nevemről, hanem maradjon az én nevemen, mondom jó, de azért csak elmentem hogy leírassam, leírattam kb 2000FT-ért, és utána gondolkoztam hogy mivan ha a mocskos cigány majd elvágja a torkomat ezmiatt, visszamentem és vissza írattam a nevemre, így kidobtam 4ezret, és a súlyadót meg ezeket is továbbra nekem küldték ki, így ki is fizettem azt a 20.000FT-ot adóra, szóval így ingyen kapta meg, és kb 2 hónap múlva meg leadta egy bonóba
2013. júl. 27. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

19:55

Jó hü.lye voltál. Mit gondolsz, ha a neveden marad, kinek kell fizetni rá az adókat?

2013. júl. 28. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!