Ti nektek milyen motor kategória tetszik?
Nekem a chopperek tetszenek.
Jó a hangjuk, tetszik a formájuk.
Kinézetre egy csinosabb (úgy értem, ízlés dolga, melyik) naked, használatra egy enduró, de hangulatosak a cruiserek is, csak ne legyenek agyonkrómozva, mert azt nem szeretem. Minél több fekete van egy motoron, annál jobb nekem, maga az idom lehet más is, de a blokk és környéke legyen mattfekete :) De tetszhetnek másmilyen motorok is, csak az idomosabbaknak sokkal kevesebb esélyük van rá. A bálnáknak pedig semmi (nekem már a V-Strom is nagy, a Goldwinget pedig nem tudom motornak tekinteni :D).
A cross nekem bőven túl magas (ahogy leginkább minden motor a cruisereken kívül).
A kormány fogása, gondolom, típusfüggő (nem teljesen értem, mit értesz alatta, nekem semmi bajom vele), ahogy szinte minden más is, a cruiserek mindössze kicsit hasonlóan néznek ki, alacsonyak, alacsony súlyponttal, kb. ennyi közös van bennük... Jó, biztos van még, de a kényelmesség (ami személyfüggő), hang, fordulékonyság az igencsak szóródik. Bár gondolom, mezőn egyik sem jó, ez a fő bajom velük, nem bírják a mezei hupákat és nyomvályúkat. Viszont túrázni szerintem teljesen jók, legalábbis annak, akinek méretben és lábtartásban kényelmesek.
Egyszer kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek egy fekete Choi Norit, apró fehér halálfejeket matricázok rá s azzal járok boltba... Az lenne az extrém sport, mert egy nagyon-nagyon rossz, többé-kevésbé meredek földút végén lakunk, ami a nyomvályúk miatt normál motorral is figyelmet igényel, biciklivel kissé ijesztő (de én eleve rossz vagyok biciklizésben) s kegyetlen a rugózás hiánya miatt, de ha erre még pici kerekeket is rakunk, az biztosan poén...
Hát cross motorral legálisan közúton nem mehetsz. Tehát az nálam kilőve.
Viszont Magyar utakra a legideálisabb motor az endúró. Meg nekem tetszenek még a túra endúrók is.
Supermotyó:DD
Igaz speedem van, de majd egyszer eljön a supermoto kora is.:)
Nehéz el kell dönteni mit akarsz ha nincs mind kettőre pénz,ha csak saraskodni bohóckdoni meg jobban néz ki a cross /csak a cross üzem órás akkor enduro -inkább/ Régi endurok is mennek 120-140 et ha rendbe van le is lehet papíroztatni a megfelelő okmányok birtokában. Gyorsasági csak aszfaltra hatalmas gyorsulás adrenalin ha legaláb 600-ast vagy a felett veszel. Lehet messze menni a gyrosaságival is. Nálam a túra nem nyerő.
De ha csak a faluba keméynkedni kell meg fiatal vagy akkor enduro alkatrész sokkal ritkábban cserélsz mint eggy cross on és lehet csapatni mindenhol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!