Van itt valaki aki félbehagyta a jogsiszerzést majd teljesen újra kezdte?
Én pár éve elkezdtem minden meg is lett elsőre csak a forgalmin vágtak meg mindig. 4 esetben végigvezettem mindig az útvonalat majd a végén közölték velem, hogy miért nem hallgattam az oktatómra hogy sok órát vegyek pluszba akkor most átengednének. Konkrét hibát sosem mondtak pedig érzem hogy tudok vezetni. PÁV-on is megkérdezték minek küldtek fel Pestre. Ott a forgalomba valami oknál fogva tökéletesen vezettem.
A lényeg hogy annyira elkeserített a dolog abbahagytam az egészet mivel minden megtakarított pénzem rá ment. De valahogy nem hagy nyugodni az érzés hogy pont nekem nincs jogsim holott megérdemlem én is. Viszont félek hogy megint velem fognak packázni vagy valami pénzéhes társaságot fogok ki.
Mit tanácsoltok ?
Hát elvileg kell kapnod egy papirt vizsga végén amin le van irva hogy miket hibáztál ha átmész ha nem. Bár én személy szerint nem kaptam iylet de ismerőseim mondták hogy nekik adtak :D
szerintem próbáld meg csak most már az a baj h ujra kell kezdeni mindent ha első sikeres vizsgádtól eltelt 2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!