Kismotorból visszafogják vinni 16 évről 14 évre a jogsiszerzési lehetőséget? Ha igen kb mennyi idő múlva?
"Nem baj, hogy most is 14 évtől már lehet kismotoros jogsit szerezni? :)"
Sajnos...
5-ös! olyan hülyeségeket beszélsz...!
mi értelme lenne 18 évre felvinni a korhatárt? és a 16 éves korhatár is hülyeség, mert ha most 16 éves kortól lehet megszerezni akkor sem szerzi meg a 16 éves paraszt, mert inkább vár 1 évet és akkor megcsinálja autóból és akkor autót is vezethet meg kismotort is, és akkor nem kell 16 évesen kiba.szni 60.000FT-ot a jogsira azért hogy csak 1 évet tudd használni, nekem az sem érné meg 60.000FT-é hogy 3 évig bírjak kismotorral furikázni!
a 18-as korhatár meg főleg hülyeség, mivel 18 évesen ki csinálná meg az M-es kismotor jogsit? hát a hülye csinálná meg! mert akkor inkább autóbol teszi le 18 évesen nem kismotorból!
Miért, mikor vitték fel 16-ra? Szerintem (és a jogszabály szerint) semmikor. :)
Megjegyzem, sok gyerek esetén indokolt lenne a 16 év.
Azt nem mondtam,hogy a B-t ne emeljék meg :) mivel nem arról van szó,de ha kérdés lenne 21 emelném.Kismotor 18.Nagymotornak meg a 24 talán jó :)
bár van aki 30 évesen is hülye :D
# 9
De aztán vegyék is el a jogsiját 40 évesen, mert az öreg papa meg már lassan reagál mi?:D
Ugyaaan a hülyeség nem korfüggő.:)
Válasz: Nem fogják visszavinni, mert vissza van már véve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!