Ha ilyen 1. 0-1.4 benzines autót láttok, Ti is csak a városi játékszert látjátok benne?
Igen, mer nekem a zöterzres bömbi anyerő mer attó leszek raj! És valaki persze!
Amúgy nem. Nem lesz egyik autó sem sz.r a szememben mert nem nagy a motorja. Nem játékszer, hanem gazdaságos kisautó a szememben.
Mindemellett jobban tisztelem ezeknek a tulaját mint aki megveszi a régi s8at vagy a 750es bömöst vagy hitelre az újat
#3: A Bakony könnyített terep (hiába nem sima az út, ami valamivel rosszabb gördülési ellenállást okoz, a szolid hegyek a legjobbak fogyasztási szempontból, ha az ember megfelelő stílusban vezet ;) lehet, hogy a város még jobb, de sosem megyünk egy tanknyit városban semmivel), az 1.0-s Yarisunk fagyban 4-et evett, persze ehhez gyökkettővel mentünk, ráérős kezdő vezető tél közepén...
Én az "aranyos, cuccokat lehet bele pakolni és gurul" eszközt látom benne. A párom munkába járásra használja (24km, ebből 20% város, igazából több, de a fizikailag a városban futó elkerülő azért más) olyan téli napokon, amikor hideg és/vagy hó, jég van, plusz olykor nagyobb tárgyakat vagy nagyobb mennyiséget vásárolunk be vele s közben el lehet játszani a fogyasztás figyelésével (bár a beépített fogyasztásmérő nem teljesen megbízható s különben is nulláz, ha leállítjuk a motort). Megvan a maga szerepköre, amit rendesen betölt, kellemes fogyasztással.
Nekem városi játékszer láttán / hallatán inkább ez jut eszembe, mintsem az 1000 ccm-es városi szállítóeszközök:
Akkor ezek szerint az én 21 éves Polo-m egy játékszer? De jó! :D
Amúgy meg kényelmes 90-el bárhová elvisz. Jártam én már vele kinn Rómában is, ami kb 1100km. Meg se kottyant neki. Szóval nem hinném, hogy csak városban használható.
Az újabbak meg pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!