Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgázok, és izgulok...

Forgalmi vizsgázok, és izgulok mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ma voltam forgalmi vizsgán és megbuktam, mert annyira izgultam hogy egyszerűen a lábam mint a kocsonya úgy remegett. És így figyelmem is lankadott. Ettől eltekintve nagyon jól megyek, tényleg mások szerint is jól vezetek, de ha egyszerűen vizsgázok becsődölök és a lábam remeg nagyon.

Mit tegyek hogy ne legyen még egyszer ez? 27. fogok vizsgázni ismét és nincs még 15 ezer forintom egy újabb pótvizsgára. Segítsetek kérlek!

2009. okt. 21. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:

miért 15 ezer az őjabb pótvizsga????

tudtommal 4 kb. ...:o

hát figy nekem elsőre meglett, epdig nagy volt a tét, ha aznap nincs meg, akkor újra vizsgáznom kellett volna kreszből,....

rutinből buktam meg, azért mert izgultam, leblokkoltam....

vagy fogd fel úgy mintha ezen nem múlna semmi és legyél laza, mert ettől még van érettségid, meg nem az életed múlikrajta, ha nincs meg elsőre, másodszorra, stb.....

szomszéd csaj most megy 3 szor, mert ő nem izgul csak figyelmetlen, az se jobb....

vagy vegyél be nyugtatót

nekem a 2. rutin emglett, sok múlik szerintem a vizsgabiztoson, olyan édes, barátságos volt nekem aki másodszorra jött :)

2009. okt. 21. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugtatót nem nagyon ajánlom, mert ugye aláírod az elején azt a papírt, hogy nem állsz semmilyen "tudatmódosító" szer hatása alatt. Ha pedig történik valami és kiderül, hogy nyugtatót szedtél, akkor nagyon megcincálnak.

Talán próbálj meg az esélytelenek nyugalmával elmenni legközelebb. Akkor nem fogsz izgulni, és sikerülni fog a vizsga.

2009. okt. 21. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
tökéletesen átérzem a helyzetedet. én a rutinon hasaltam el ugyanezért a lejtőn indulással,amit előtte százszor gond nélkül megcsináltam,de a vizsgán olyan szinten kiborultam,hogy nem elég,hogy lefulladtam,még rá is indítottam-nem kellett továbbmennem.de másodikra másik oktatót fogadtam,akiben jobban bíztam,így gond nélkül sikerült. a forgalmi vizsgám előtt pluszórákat vettem tőle,és bár előtte soha nem vezettem,nagyon jól ment,folyamatosan erősítette az önbizalmamat. ezerszer bejártunk minden útvonalat,végül a vizsgámon ő jobban izgult,mint én. marha jól,lendületesen vezettem szinte végig,és akkor,a vége felé jött a parkolás. a rendes oktatóm olyan parkolóba vitt,amiben sokat gyakoroltunk,és egyenesen lehetett beállni,nem szegély mellé,és viszonylag kevés autó volt. én begurultam a parkolóhelyre,de rosszul számítottam,és túl közel mentem a másik a kocsihoz. úgy tettem,mintha nem venném észre,leállítottam a motort,kézifék,mosoly-de nem jött be,azt mondta a vizsgabiztos,korrigáljak. iszonyú pánik tört rám. elkezdtem tolatni,de annyira remegett kezem-lábam,és úgy megkeveredtem,azt se tudtam,merre forgassam a kormányt. színte sírva fakadtam,éreztem,hogy jön a totális kétségbeesés és a bukás. leállítottam a motort,behúztam a kéziféket,azt mondtam hangosan:egy pillanat,ráborultam a kormányra,és vettem néhány mély levegőt,kb. három sóhaj után lelassult a pulzusom,kitisztult a látásom és az agyam,ráadtam a gyújtást,egyenesen hátratolattam,és gyönyörűen beálltam előre a parkolóhely közepébe. ezután simán visszavezettem a rutinpályához,és vártam az ítéletet. átengedtek. a forgalomban hibátlan voltam,a pánikot a parkolóban volt idő legyőzni. nagyon csúnya dolgot mondok,de az oktatóm szerint végszükségben egy 3cl. vodka segíthet-nem rögtön a vezetés előtt. én nem mertem kipróbálni. olyan ruhát vegyél fel,amiben mindig jól érzed magad,nem baj,ha nem ez a legcsinosabb göncöd.mosolyogj sokat. vegyél pótórát,vagy vezess egy barátoddal,szülővel forgalommentes helyen.próbálj a pánikon átesni az első 10 percben,amikor a műszaki állapotot ellenőrzöd,akkor utána már nincs rá gondod. bízz meg az oktatódban. sok sikert kívánok.
2009. okt. 21. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Homeopátiás feszültségoldót(Sedatif Pc) nyugodtan bevehetsz.Nem módosit,nem tompit,csak kicsit oldja a feszültséget.Bevált!
2009. okt. 21. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Első: azért 15 mert gondolom előtte vetet órát az oktató

Nekem is remegett a lábam mert én is elég izgulós tipus vagyok de igazából a vizsgabiztos úgy csinált mintha nem is figyelne, tök jót eldumáltak az oktatóval, hülyéskedtek.

Nekem csak annyit mondtak hogy jobbra vagy balra.

Az izgulás ellen nem tudszmit csinálni, nekem ebben az évben 5 vizsgám volt és még mindig izgulok vizsga előtt.

2009. okt. 22. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!