Forgalmi vizsgázok, és izgulok mit tegyek? Bővebben lent.
Ma voltam forgalmi vizsgán és megbuktam, mert annyira izgultam hogy egyszerűen a lábam mint a kocsonya úgy remegett. És így figyelmem is lankadott. Ettől eltekintve nagyon jól megyek, tényleg mások szerint is jól vezetek, de ha egyszerűen vizsgázok becsődölök és a lábam remeg nagyon.
Mit tegyek hogy ne legyen még egyszer ez? 27. fogok vizsgázni ismét és nincs még 15 ezer forintom egy újabb pótvizsgára. Segítsetek kérlek!
miért 15 ezer az őjabb pótvizsga????
tudtommal 4 kb. ...:o
hát figy nekem elsőre meglett, epdig nagy volt a tét, ha aznap nincs meg, akkor újra vizsgáznom kellett volna kreszből,....
rutinből buktam meg, azért mert izgultam, leblokkoltam....
vagy fogd fel úgy mintha ezen nem múlna semmi és legyél laza, mert ettől még van érettségid, meg nem az életed múlikrajta, ha nincs meg elsőre, másodszorra, stb.....
szomszéd csaj most megy 3 szor, mert ő nem izgul csak figyelmetlen, az se jobb....
vagy vegyél be nyugtatót
nekem a 2. rutin emglett, sok múlik szerintem a vizsgabiztoson, olyan édes, barátságos volt nekem aki másodszorra jött :)
Nyugtatót nem nagyon ajánlom, mert ugye aláírod az elején azt a papírt, hogy nem állsz semmilyen "tudatmódosító" szer hatása alatt. Ha pedig történik valami és kiderül, hogy nyugtatót szedtél, akkor nagyon megcincálnak.
Talán próbálj meg az esélytelenek nyugalmával elmenni legközelebb. Akkor nem fogsz izgulni, és sikerülni fog a vizsga.
Első: azért 15 mert gondolom előtte vetet órát az oktató
Nekem is remegett a lábam mert én is elég izgulós tipus vagyok de igazából a vizsgabiztos úgy csinált mintha nem is figyelne, tök jót eldumáltak az oktatóval, hülyéskedtek.
Nekem csak annyit mondtak hogy jobbra vagy balra.
Az izgulás ellen nem tudszmit csinálni, nekem ebben az évben 5 vizsgám volt és még mindig izgulok vizsga előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!