Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen alu felni stílusok...

Milyen alu felni stílusok vannak? (Konkrétan érdekelne egy csak nem tudom ez milyen)

Figyelt kérdés

Sokkszor láttam olyant ami nagyon megtetszett és így tudnám leírni:

Mintha az ágai közül néhány "beljebb lenne" és azok sötét grafit szinte fekete színűek és alig látszanak...az a 3-4 db ami meg kinnt van az pedig fényes világos csillogó...

Nagyon jól néz ki csak nem tudom ezt hogy hívják.

2013. júl. 21. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi?

[link]

[link]

ezt fekete-frontpolírozottnak hívják elméletileg :)

2013. júl. 21. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:
igen ilyen az első az jobban tetszik :) Milyen árban vannak? 2000res octaviám van.
2013. júl. 21. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első linken lévő felni az 47.500Ft/db! És szerintem ez a legkisebb méretre vonatkozik a kínálatból.
2013. júl. 21. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
2000-res skoda octaviára tudsz ajánlani valami normális árú alaufelnit? Nem kell feltétlenül ilyen csak nézzen ki valahogy és ne legyen túl sok max 20 egy felni.
2013. júl. 22. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a lyukosztó pontos mérete így elég nehéz lesz :) amúgy www.hijoin.hu Nekem is ilyen van. Szerintem elég jók vannak köztük és egyáltalán nem drága. Bár van aki azt állítja hogy nagyon törékeny/sérülékeny. Nekem most van fent 3. éve és még csak egy kicsit sem ráz. Pedig én is "nyúzom" őket. Azaz van hogy megvan pakolva az autó meg az utánfutó is, van hogy megyek vele 160-al és van úgy hogy 100-nál satu fékeznem kell és van úgy hogy belemegyek 1-2 kátyúba (amit éppen nem nehéz) :) Tehát bírja ez is a kiképzést. Padkázást nem tudom mennyire bírja még nem padkáztam őket kopp, kopp, kopp
2013. júl. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!