A kocsim nem indul néha, csak ha be tolják, mintha az aksi lelenne merülve, de ha rá rakom töltőre akkor meg jót mutat! Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 11:06
1/6 anonim válasza:
Diesel vagy benzin? Dieselnél kell egy minimális fordulat hogy elinduljon.
2/6 A kérdező kommentje:
benzines , peugeot 206
2013. júl. 21. 11:16
3/6 anonim válasza:
érintkeznek a saruk rendesen?
gyertyák?
4/6 A kérdező kommentje:
hát a saruk az igen mert azt néztem de a gyertyákat azt nem tudom , szerencsére jól elrejtették , de gondoltam hogy a generátor szart be , hogy nem tölt rendesen
2013. júl. 21. 16:50
5/6 anonim válasza:
Van multimétered? Ha igen akkor indítsd be a kocsit és üzem közben mérj rá a feszültségre az aksinál. Ha itt 13-14 volt környéki egyenáramot mérsz akkor jó a töltés. Lehet hogy az aksid adta be az unalmast, mert nemcsak az számít hogy hány volt van benne, hanem az is hogy indításkor mennyire esik vissza a feszültség. Nézesd meg az aksit szerelővel, vagy próbáld ki a kocsit másik aksival.
6/6 A kérdező kommentje:
oké , köszi
2013. júl. 21. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!