Szerintetek Bmw e30 vagy Mercedes E osztály?
Az E30 közel sem luxusautó. Ennyi pénzért már talán kapsz normálisat. De nem értem ezt a nagy Mercedes-Audi-BMW mizériát. Több leszel tőle, még akkor is, ha egy 40 éves szarban ülsz? Lényeg a címke?
De te tudod.
De az E-klasse az más kategória, és fiatalabb is.
De ha külföldre akarsz járni vele utánfutóval, akkor dizel kell. Amiben az E-klasse sokkal jobb. Az E30-ban is van dizel, de annak az autónak a karakteréhez nem illik a dizel, az E30-ba pörgős 6 hengeres benzinmotor kell. Szóval el kell dönteni, hogy melyikre van szükséged.
Ilyesmi lenne az elképzelésem persze Mercedes-ből csak dízel jöhet szóba
Bmw-ből 2 ajtós benzines,valami ilyesmi
A külső nem kimondottan számít mivel van felszerelésem karosszériás munkákhoz,és fényezéshez is mind a kettőt meg tudom csinálni magamnak,de sajnos a motorikus részhez nem kimondottan értek mert csak motorkerékpárokkal foglalkozok az meg mégis más, és típus ismeretem sincsen ezért kérem a segítségeteket
1-es vagyok.
Nem bántani akarlak de a 300 000-es kategória inkább suzukit kíván. Mondom ezt úgy hogy suzuki ellenes vagyok. 300 000-ért az általad kinézett kocsiknak a legaljához fogsz csak tudni hozzányúlni és valószínűleg megtapasztalod személyesen az "Olcsó húsnak híg a leve" mondás gyakorlati oldalát. Reálisan nézve a dolgot vagy ne ilyen kocsikat nézz, vagy ha mégis akkor minimum 500 000-től kezdődő kocsik között kellene keresgélned. Arról nem is beszélve hogyha veszel egy nagy rakás lomot 300-ért amire 1.5 hónap alatt ráköltesz még 200 ezret akkor ugyanott vagy mintha megvetted volna a drágábbat, csak esetedben 1.5 hónapig mégcsak nem is volt kocsid a javítgatások miatt.
"Másrészt Mercit, BMW-t, Audit 1 millió alatt nem szabad venni."
Szóval te is pofára veszel autót? Meg hogy mennyi km van benne? Ez gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!