Honda cbr1000rr-re milyen abroncsot javasolnál, az alábbi használathoz?
csak utcai használathoz és kisebb túrákhoz, első motorom tehát nem tudom milyen gumit szokás venni
Az előző tulaj michelin pilot power 2ct-t használt, igazából maradhatnék ennél is az állítása szerint, de ki szeretnék próbálni más márkacsaládtól is
Lehetőleg ésszerű árak mellett maradjunk
"csak utcai használathoz és kisebb túrákhoz"
Emberek 90%-a erre használja.
"Lehetőleg ésszerű árak mellett maradjunk"
Mit jelent ez nálad? Mert az új motorgumi minden csak nem olcsó, úgy általában ebben a kategóriában Egy szett Continental-t már megkaphatsz 58e Ft körül, ami szerintem elég baráti ár. Az Pilot power-t is ezen az áron árulják kb.
Esetleg vehetsz használt gumit, bár én igazából annak nem vagyok híve - sok ismerősöm használ, én mindig újat pakolok fel.
Amilyen márkákat én használtam eddig azok között egyik sem volt kutyaütő: Mezteler Roadtech (volt Sporttec is ), Pirelli Diablo ( ezeket használtam legtöbbet még az EVO Dragontól a Diabloig bezárólag ). Jelenleg Bridgestone van fent - S20R, ez volt akciós tavasszal.
Használtam ezres és 600as sportmotoron is, esetenkénti pályázással.
Ha elégedett vagy a jelenlegi garnitúrával és megfelel a vezetési stílusodnak akkor maradj a Pilot Powernél.
Árakra az 60-80e ft között gondoltam, amit még nem sajnálok
Használtat azért nem vennék most így elsőre, mert nincs viszonyítási alapom, talán majd ha rutinosabb leszek benne
Köszi a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!