Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Néztem magamnak egy autót és...

Néztem magamnak egy autót és megszeretném venni, csak egy bajom van vele, hogy nincs benne klíma. Ha elviszem szervizbe tudnak bele rakni? Ha igen kb. mennyi az ára?

Figyelt kérdés
Egyébként egy VW Golf 4 -ről van szó.Lehet ,hogy hülye kérdés volt de nagyon nem értek az autókhoz.:)
2013. júl. 18. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Leehet bele rakni, de szerintem olcsóbban kijössz, ha klímásat veszel. Már ha mindenáron kell a klíma...

A VW Golf IV-nek meg +1. :D

2013. júl. 18. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha ugyanebből a kivitelből (ugyanazzal a motorral szerelt, lehetőleg ugyanolyan évjáratú) volt klímás gyárilag, akkor egy bontásra kerülő autóból ki lehet szedni és beépíteni a tiédbe, így a legkevesebb a probléma. Az alkatrészek sem lesznek olcsóak, de még a munkadíjat is kifizetni, no meg találni olyat aki elvállalja...

Lehet jobban jársz, ha gyárilag klímásat veszel.

Golf 4? 1.4 benzin, 5 ajtó, sötétkék?

2013. júl. 18. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Utólagos klímabeépítésnél ne pár 10 000-ben gondolkodj, hanem százezres tételekben.
2013. júl. 18. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Az utólagos klímabeépítés mindamellett hogy mocskosul drága még arra sincs garancia hogy olyan jó lesz mint a gyári.

2013. júl. 18. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es Golfból lehet válogatni, van szép állapotú, amiben van klima is.
2013. júl. 18. 10:33
 6/7 A kérdező kommentje:

2.:Igen golf4,5 ajtó sötétkék,de a motor asszem 1.6 benzin de nem biztos,most igy hirtelen nem tudom

köszi mindenkinek

2013. júl. 18. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha klímát is szeretnél, akkor inkább 1.6 - mondjuk 4-es Golfom nem volt, de egy ismerősöm szidta eleget az 1.4-est klíma nélkül is. :)
2013. júl. 18. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!