Néztem magamnak egy autót és megszeretném venni, csak egy bajom van vele, hogy nincs benne klíma. Ha elviszem szervizbe tudnak bele rakni? Ha igen kb. mennyi az ára?
Leehet bele rakni, de szerintem olcsóbban kijössz, ha klímásat veszel. Már ha mindenáron kell a klíma...
A VW Golf IV-nek meg +1. :D
Ha ugyanebből a kivitelből (ugyanazzal a motorral szerelt, lehetőleg ugyanolyan évjáratú) volt klímás gyárilag, akkor egy bontásra kerülő autóból ki lehet szedni és beépíteni a tiédbe, így a legkevesebb a probléma. Az alkatrészek sem lesznek olcsóak, de még a munkadíjat is kifizetni, no meg találni olyat aki elvállalja...
Lehet jobban jársz, ha gyárilag klímásat veszel.
Golf 4? 1.4 benzin, 5 ajtó, sötétkék?
3-as vagyok.
Az utólagos klímabeépítés mindamellett hogy mocskosul drága még arra sincs garancia hogy olyan jó lesz mint a gyári.
2.:Igen golf4,5 ajtó sötétkék,de a motor asszem 1.6 benzin de nem biztos,most igy hirtelen nem tudom
köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!