125ccm3-is motorok? Nem üzemórásak? Tudom volt már hasonló kérdés de nem tudom. :D
Figyelt kérdés
125ccm3-is használt motor szeretnék venni, leginkább endúrót vagy supermotot. Suliba járáshoz kéne, de kivinném terepre is. A KTM EXC-t néztem ki magamnak, de sokan azt mondják/írják hogy üzemórás mert hogy versenyendúró, sokan meg hogy nem az.. Hosszabb időre venném, de más motorok is érdekelnek ha van ötletetek. Szóval?:)2013. júl. 18. 02:50
1/3 anonim válasza:
Nem suliba járáshoz való motor.
Fogyasztása 7-10 liter lehet. Kb. 3000 km után dugattyú csere.
Suliba járáshoz, ritkán terepre valami négyüteműt nézz.
2/3 A kérdező kommentje:
Esetleg egy husqvarna?
2013. júl. 18. 22:13
3/3 anonim válasza:
Gondolom megint kétüteműt néztél :)
Az összes kétüteműre (ami 25-40 lóerős) jellemző amit előzőleg írtam. Nem típusfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!