Tudnátok segíteni? Az autók megszállottja vagyok, szeretném őket bővebben megismerni.
Tetszenek a kicsi 2, vagy 3 ajtós targák, kabriók, sportkupék. Gondolkodtam is rajta, hogy milyen autó legyen, ha lesz. Arra jutottam, hogy nagyon tetszenek a Del Sol CRX-ek (vagy Civicek, ha úgy tetszik). Ha kicsit keményíteni szeretnék rajta, akkor hogyan kezdjek neki?
Például:
Legjobb tudomásom szerint ezek szívó ~1500 és ~1600 ccm-ben gurultak a sorról le. Az autó vételára 1.000.000 ft környékén (plusz-mínusz 400.000) állnak meg. De maradjon egymillió.
Akkor mennyit kellene ráköltenem, hogy:
-feltöltött motor legyen (lehetőleg turbóval)
-minőségi sportkipufogó, de azért maradjunk az ésszerű határokon belül
-hátsó elem befalazása, festett rendszám (ez legális?)
-visszafogott, de tiszteletet parancsoló kinézetet kölcsönző spoilerezés
-16" - 17"-os felnik, semmiképpen sem króm
-Sportülés, négypontos övvel, vagy amit az ülés "megkíván"
-sportkormány
-világoszöld fényezés, nem metál árnyalattal
Semmiképpen sem lepusztult, gyökér-hatást keltő gép az elképzelésem, az igényesség az elsődleges szempont!
Árakra, javaslatokra lennék kíváncsi, nem okoskodásra.
Mint említettem, ezek elképzelések, éppen ezért tettem fel a kérdést.
Lenéző és "menj aludni" jellegű válaszokra kapásból piros kéz!
(16/F)
Köszi a linket, ez hasznos volt.
Viszont ha meglesz az alap, a tőke, a meló, akkor semmiképp se fogom senkinek kiadni, ízig-vérig én fogom összerakni. Így azért egy-két krajcárt könnyen megúszok majd.
A karosszéria természetesen másé lesz, de a "performance" az legyen csak az én "titkom".
Köszönöm!
(A turbó behelyezése miért illegális?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!