Ideje lenne oktatót cserélnem?
Szerintem direkt szívat az oktatóm vagy csak azt akarja,hogy
plusz órákat vegyek? Mindig mondja,hogy nézzem a tükröket mert,hogy nem nézem.....holott én mindig nézem.De hát a tükröket se nézhetem 2mp-ként mert az útra is figyelni kéne,hogy mi van előttem.Első órán se bírta el mondani rendesen,hogy kell a kuplungot csúsztatni...ezt is rokonomnál tanultam meg. Váltsak oktatót vagy mi legyen? Mert szerintem nagyon tud az oktatóm de nem akarja átadni vagy nem értem.Eddig 20-ik óránál tartok.A vezetés szerintem már egész jól megy nekem.De mindig elveszi a kedvem azzal,hogy annyira nem volt rossz.-.-
Igen igen igen és igen :)
Kérdezz körbe mielőtt mész valakihez!
Én Siófokon tudok ajánlani!
Sajnos Budapesti vagyok. De én a következő alkalommal meg mondom neki,hogy vagy rendesen oktatót vagy oktatót váltok.Csak a magyarokat szívatják.-.- Egy cigánnyal se mernének baszakodni csak a magyarokkal.
De itt is vannak jó oktatók.Nem tudhattam előre sajnos,hogy egy ilyen gyökér oktatót fogtam ki.:/
Igenis is basson le, mert ha csak megsimizi a buksidat, hogy ejnye-bejny ez most nem ment, akkor nem fogod megjegyezni a hibáidat és legközelebb is ugyanúgy csinálod, akár elmondja, akár nem. Ennek egyik negatívuma, hogy számoda megnehezíti a jogosítványod megszerzését, a másik, hogy a közlekedésben résztevevő többi ember joggal tekinthet majd téged közveszélyesnek. Most kell elsajátítanod az alapokat, nem a következő 10 évben. Lehet, hogy valamiért felsőbbrendűnek érzed magad az oktatónál és derogál, ha beszólnak, letolnak vagy odapirítanak egy kicsit, de ez erről szól. Nem teadélutánra mégy hozzá, hanem azért, hogy biztonságosan megtanulj autót vezetni és közlekedni.
A személyeskedéssel meg sem nálam, sem az oktatóknál, sem sehol máshol az életben nem érsz el semmit. Én is elmondhatnám, hogy szerintem te ki/mi vagy az alapján amit írsz, de nem teszem, mert egyrészt bunkóság, másrészt lehet, hogy nem tetszene mások véleménye a viselkedésedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!