Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 318 vagy 320-as közül...

BMW 318 vagy 320-as közül melyik a jobb egy kezdőnek? Mennyit fogyasztanak?

Figyelt kérdés
Tény hogy a 318 8 szelep, 115 ló körüli és 1400 kilo míg a 320 24 szelep, 150 ló és ugyan annyi a súlya. Ebből adódóan a 318-nak erőlködnie kell hogy vigye a nehezebb kasznit. Ám a 320nak van plusz 2 hengere, emiatt mennyivel eszik többet pl városban? Azt is tudom hogy pályán a 318 kb 5-6 litert eszik városban meg 8-10.
2013. júl. 16. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. BMW-ben nem vagyok nagyon otthon, vectrákat ismerem. Vectrában is az 1.8-as benzinmotor már kényelmesen mozgatja a kasznit, így ne hivatkozzatok arra hogy a 2.0-es benzines azért nem eszik többet mert könnyebben dolgozik. Ez nem igaz, akkora kasznikhoz már ideális az 1.8-as motor is, és kevesebbet is eszik mint a 2.0-es ugyanebben a kaszniban. A belinkelt adataimról meg csak annyit hogy lehet hogy a valóságban nem ennyire jön ki a fogyasztás, viszont a kétféle motor közti fogyasztásbeli különbség attól még lehet igaz.
2013. júl. 18. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!