Alfa romeo 156 vagy fiat marea? (105 vagy 110 lovas jtd motorral)
Figyelt kérdés
Mennyivel kellene az alfara többet költeni?2013. júl. 16. 00:49
1/6 anonim válasza:
Az alfák amilyen szépek olyan költségesek. Folyamatosan viszi a lóvét. Meg véletlen se koccanj vele, mert mehet is a kukába.
2/6 anonim válasza:
Ha normális autót akarsz japánt vegyél vagy németet!
4/6 A kérdező kommentje:
90%ban autópálya hasznalat
2013. júl. 16. 11:49
5/6 anonim válasza:
Akkor Alfa. Az autópályák Mo.-on a jobb minőségű utak közé tartoznak. Az Alfa-k gyengéje (szerintem) a fantasztikus futóművük, ami marha jó, és nagyon sportos vezethetőséget biztosít a kocsinak, de a magyar utakat nem komálja. Hamar tönkremegy, ami nem filléres dolog. Az Alfa 1.9-es dízele jó kis motor, erő is van benne, és 6,5-7l között megáll a fogyasztása is. Én inkább azt venném, mint a Fiat-ot.
Amúgy tényleg drágább az alkatrész az Alfakhoz, ezért kell alaposan átnézetni, mielőtt megveszed. Ha gondos gazdája volt, és te is megbecsülöd, nem csak hajtod, hanem karban is tartod, akkor semmivel sem fog többe kerülni, mint a Fiat.
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem íróval.Még annyit hogy az alfa minden téren jobb a fiatnál és sokkal jobb a vezetni.Föntartása kicsivel magasabb de megéria különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!