Mz es 125/1 trophy-t hogyan tudok javítani a teljesítményén fúrás nélkül? És mitöl van az hogy szitál az eleje 2. nál tovább nemtudom kapcsolni, mert annyira beráz
Ha kopott akkor lehet, hogy érdemes megfúratni, mert egy dugócsere nem szokott segíteni ha válla van a hengernek! A felfúráson ne azt értsd amit a Simsonos kiskölykök művelnek, mármint hogy rögtön 20%-kal nagyorra próbálják fúratni, hanem csaka következő túlmérteig! Vagy tegyél rá 150-es hengert.
A Trophy első futóműve hajlamos a szitálásra a kialakítása miatt. Ez miatt én is zakóztam nagyot vele kb. 12 évesen: A gödrös úton egyszerűen kitépte a kormányt a kezemből!
:)
Mindenesetre nézd meg az első kereket nem üt-e, ellenőrizd a kerékcsapágyakat, a szilenteket és a teleszkópokat.
Ilyesmi kell rá.
De egy normális motorosboltba bemész, megmondod hogy trophy-hoz kellene neked teleszkóp szilent aztán esélyes hogy rögtön adják is.
Konkrétan én az első villa szilentjére gondoltam! Mert hogy ott is van...
Igen. Esélyes hogy az okozza a problémát.
És legjobb ha az összes ott lévőt cseréled. Tehát azt is Harkonnen linkelt és a teleszkópoknál lévőt is. Pár100ft-ből kijön és legalább jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!