Miert van jószág szaga a kocsi motorjanak?
Van egy Honda Logo 1.4-es harom ajtos kocsim.
Eddig semmi gondom nem volt vele, mar masodik eve megvan es csak folyadekcsere es uj gumik vasarlasa volt a dolgom.
Nehany honapja azonban azt vettem eszre, hogy amikor felnyitom a motorhaztetot, valahogy nosztalgian kapom magamat.
Ma a sarkany kikuldott kocsit takaritani, mert mar joideje esedekes volt a belso portalanitas.
Komolyan megizzadtam a tuzo napon, am vegul csodalatosan csillogott villogott az auto kivul s belul.
Mar csak a folyadekokat kellett ellenorizni...
Amikor felpattant a motorfedel, a nosztalgia, s gyermekkorom elmenyei maris cikazni kezdtek a fejemben. Nem ragadtam meg ezeket a gondolatokat, csak hagytam tovatunni oket ugyanolyan konnyen, ahogyan felbukkantak, azonban akkor es ott elgondolkodtam egy picit.
Vajon miert van az, hogy amikor itt allok a felnyitott motorhazfedel elott, akkor szinte latom amint a tavasz bekoszontevel a gemenci erdo anyakocaja elso izben viszi nagyobb setara a malacait....
Ebben a pillanatban osszeallt a kep. Faluszaga van a motorternek.
Eszeveszetten futottam a hazba, hogy kavebabot keressek.
Rovid ido motorter es kavebab felvalva torteno szaglaszasat kovetoen le tudtam szukiteni az anyagot egeszen a sertesig.
A kerdes viszont azert erdekes, mert miutan megallapitottam, hogy bizony vitathatatlanul sertesfekalia szaga van a motornak, bakra tettem a jarmuvet, azonban szarnak nyoma sem volt.
Figyelembeveve, hogy a sertes elevenszulo, nem vesztegettem tovabbi idot az esetleg eldugott meleg helyre lerakott petek utani kutatasra.
Ennel a pontnal elakadtam, es nem tudom felgonygyoliteni az esetet.
Honnan szarmazhat a sertes szag?
Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!
Talan kicsit sok volt a korites, de valoban sertestragyaszag uti meg az orromat amikor felnyitom a fedelet.
Holnap beteszek egy kartonpapirt a motor ala, hogy lassam volt e szivargas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!