Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert van jószág szaga a...

Moha- kérdése:

Miert van jószág szaga a kocsi motorjanak?

Figyelt kérdés

Van egy Honda Logo 1.4-es harom ajtos kocsim.

Eddig semmi gondom nem volt vele, mar masodik eve megvan es csak folyadekcsere es uj gumik vasarlasa volt a dolgom.

Nehany honapja azonban azt vettem eszre, hogy amikor felnyitom a motorhaztetot, valahogy nosztalgian kapom magamat.

Ma a sarkany kikuldott kocsit takaritani, mert mar joideje esedekes volt a belso portalanitas.

Komolyan megizzadtam a tuzo napon, am vegul csodalatosan csillogott villogott az auto kivul s belul.

Mar csak a folyadekokat kellett ellenorizni...

Amikor felpattant a motorfedel, a nosztalgia, s gyermekkorom elmenyei maris cikazni kezdtek a fejemben. Nem ragadtam meg ezeket a gondolatokat, csak hagytam tovatunni oket ugyanolyan konnyen, ahogyan felbukkantak, azonban akkor es ott elgondolkodtam egy picit.

Vajon miert van az, hogy amikor itt allok a felnyitott motorhazfedel elott, akkor szinte latom amint a tavasz bekoszontevel a gemenci erdo anyakocaja elso izben viszi nagyobb setara a malacait....

Ebben a pillanatban osszeallt a kep. Faluszaga van a motorternek.

Eszeveszetten futottam a hazba, hogy kavebabot keressek.

Rovid ido motorter es kavebab felvalva torteno szaglaszasat kovetoen le tudtam szukiteni az anyagot egeszen a sertesig.

A kerdes viszont azert erdekes, mert miutan megallapitottam, hogy bizony vitathatatlanul sertesfekalia szaga van a motornak, bakra tettem a jarmuvet, azonban szarnak nyoma sem volt.

Figyelembeveve, hogy a sertes elevenszulo, nem vesztegettem tovabbi idot az esetleg eldugott meleg helyre lerakott petek utani kutatasra.

Ennel a pontnal elakadtam, es nem tudom felgonygyoliteni az esetet.

Honnan szarmazhat a sertes szag?

Elore is koszonom az ertelmes valaszokat!

2013. júl. 15. 03:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Belogatott valahova a motortérbe "a sárkány" egy oldalast, hogy néha nyisd fel azt az átkozott géptetőt. De mivel nem tetted ezt meg, rádparancsolt. Biztos arra izgul, ha a motor előtt állsz tétlenül. :D
2013. júl. 15. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Múltkor a szomszéd szétégette a kuplungját. A borzalmas hang és füst nyomában pedig trágyaszag járt. Lehet hasonló eredetű a probléma forrása.
2013. júl. 15. 09:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez a kuplung dolog elkepzelheto...
2013. júl. 15. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ez nem poén, akkor inkább arra gyanakodnék, hogy ereszt a hűtőkör. A szivárgó hűtővíznek van sertéshúgy szaga.
2013. júl. 15. 14:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Talan kicsit sok volt a korites, de valoban sertestragyaszag uti meg az orromat amikor felnyitom a fedelet.

Holnap beteszek egy kartonpapirt a motor ala, hogy lassam volt e szivargas.

2013. júl. 16. 02:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg utan kellett toltenem a hutovizet, szoval elore is koszonom a hasznos hozzaszolasodat.
2013. júl. 16. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!