Volkswagen poloban lehet állítani az ülésmagasságot és azt ülést előrébb/hátrább?
Előre/hátra állítani az ülést kb minden kocsiban lehet. De hogy ülésmagasságot állítani egy 10 éves Polo-ban... hát, én nem hiszem. Akkoriban ez még nem volt nagy divat, pláne kisebb kategóriás autókban.
Én a helyedben olyan kocsit keresnék, ahol a kormányt is lehet állítani, azzal tudod maximálisan kényelmesre beállítani a vezető pozíciót.
Első válaszoló vagyok. Én is Polo tulaj vagyok, csak nekem egy régi, 21 évesem van. :)
Utánanéztem közben a dolgoknak, mert nem hagyott nyugodni a dolog. :)
Ha 10 éves körüli Polo-t nézel majd, az azt jelenti, hogy az a Polo 4-es, a kerek lámpás. Ezeket az oldalakat olvasd végig (a felszereltséget):
Eszerint olyat kell keresned, aminek a felszereltségi szintje Trendline vagy comfortline. Azokban a felsorolás szerint nemhogy az első ülések magasságát tudod állítani, de még a kormánykerék is magasság-és távolságállítású. Ezen én meglepődtem kicsit, de ezek szerint jól fel vannak szerelve ezek a Polo-k. Szóval be tudod majd könnyen állítani magadnak a kényelmes üléspozíciót.
Sok sikert a kocsi kereséshez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!