Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtok ajánlani autót /elvárt...

Tudtok ajánlani autót /elvárt paraméterek lent/?

Figyelt kérdés
Használt autót szeretnék venni max 400.000,-ig, 4-5 liter körül fogyasszon, a külső annyira nem számít DE azért modernebb stílusa legyen. Találtam egyet, a Suzuki Alto 1.1-t, de ha van, akkor egy kicsit sportosabb kinézetű legyen. Márka mindegy. Előre köszönöm minden kedves embernek a válaszát! :D

2013. júl. 14. 13:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bár azért ahogy így nézegetem, ki lehetne vele békülni, mert azért erősebb autóról beszélünk. Úgy terveztem 1-2 évig használnám az autót, utána váltok /a Mazdára/, de így nem váltanék olyan hamar és árban ugyanott vagyunk.
2013. júl. 14. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Városban értendő az a 8.8 liter egy az 1.3 84 lóerős swiftnek is 7.3 liter van írva városba de az jóval könnyebb autó,szóval ez még tűrhető.Unoka bátyám 1.4 renult 19 se is megeszi ezt az üzemanyag menyiséget de a paci jóval kevesebb benne szóval nem olyan sok az a8.8 városban,esetleg dízelben van ami kevesebbet fogyaszt.

De sajnos mg az öreg dízelek is főleg a nagyobb autókból fél millától indulnak legalábbis azok amik még működnek.

2013. júl. 14. 23:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Hátha nagyon összeszorítom azt a bizonyos alsónadrágot, akkor se tudok 500.000,-nál többet kiadni. Az is kétséges mi lesz a jövőben, le tudnám e cserélni a gyenge autómat. Ez most tényleg megtetszett, annyi hogy nincs benne klíma, de sebaj, az a legkevesebb. Mondjuk hosszabb távú utakra is szánom, nem tudom mennyire bírná, majd utána olvasok /Szabolcsból Ausztriába/.
2013. júl. 14. 23:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Ja és dízelt nem akarok, nagybátyámnak van, és nincs megelégedve vele.
2013. júl. 14. 23:48
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a Honda Civic 1.4i Airbag /amit elküldtél/ és itt már azt írja 9.7 l/100 km városban. Ez már egy picit soknak tűnik.

2013. júl. 15. 00:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Opel tigra, mazda mx3, ezek elég sportosan néznek ki.
2013. júl. 15. 20:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen sportos, jól is néz ki, de nekem egy 4 ajtósra lenne szükségem. De azért köszi.
2013. júl. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!