Ez így normális a motoromnál?
Figyelt kérdés
Az van hogy kis fordulaton olyan gyenge mint 1 babetta vagy még annál is gyengébb...de viszont ha nagyon pörög és amikor elér 1 bizonyos fordulatot akkor iszonyat erő van a kis 50 ccm deri sendába..egyébként nagyából még járatós.. ez normális?2013. júl. 14. 01:22
1/11 anonim válasza:
Ha rezonátor van rajta akkor normális.
2/11 anonim válasza:
50-es váltós motornál teljesen normális :)
3/11 A kérdező kommentje:
első : előző blokkomal is ilyen rezonátor volt rajta és az mégsem ilyen volt..
másidik: a simson is váltós 50 es és az mégse olyan...
KÖSZÖNÖM MINDKÉT VÁLASZT!!!
tényleg olyan gyenge kis fordulaton max 30 al megy :))
2013. júl. 14. 21:40
4/11 anonim válasza:
A Simsonnak nyomatékosabb a motorja, és nem pörög, csak 5-6 ezres fordulatig. A Senda meg elpörög 10 ezerig, és csak asszem 7 ezer felett érdemes tartani, mert azalatt tényleg olyan mint egy Babetta. Nem vagyok benne biztos de szerintem ebben van power szelep, és amiatt van, hogy egyből jön meg az ereje.
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen..és még annyit kérdeznék hogy akkor ez nem árt neki ha 7 ezres fordulattal használom?? hogy erős legyen
megy a jó jel kössziii :))
2013. júl. 15. 11:49
6/11 anonim válasza:
Nem, ezek birják a nagy fordulatot.
7/11 anonim válasza:
viszont nem árt rendesen bejáratni mielőtt ekkora fordulaton jársz vele
8/11 A kérdező kommentje:
továbbra is várom a válaszokat..az eddigieket köszönöm.. :))
2013. júl. 17. 23:54
9/11 anonim válasza:
Teljesen normális, az ilyen 50cccm motorok legtöbb része ilyen. és nincs benne power szelep.
10/11 anonim válasza:
Bezony, nincs power szelep. Ha lenne, akkor kevésbé viselkedne így. És teljesen normális. Minarelli AM6-os volt benne? csak mert az épp úgy viselkedik, ahogy leírtad. A legtöbb váltós 50-esbe az van. Amíg járatós, addig ne kínozd, és hidegen se. Szépen be kell járatni, és mindig bemelegíteni, amit én hanyagoltam, aztán 8000km után a fél motrot cserélni kellett. De ha jól bejáratod, és meleg a motor, akkor bírnia kéne ezt a fordulatot (azért ne menj vele kilométereket 75-tel teli gázzal, mert nem fogja megköszönni, de néha meg lehet járatni :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!