Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit válasszunk?...

Milyen kocsit válasszunk? Skodát, Fordot, vagy mást? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Családi kocsit szeretnénk venni. Egy gyerek (egyelőre), két kutya,stb.. Először Octaviat akartunk,de abból inkább csak sedan van, nekünk meg a kutyák miatt kombi kéne, abból meg nagyon kevés van. 2001 körülit tudunk venni csak benzinest. Néztük még a Fordokat. Opel semmiképp. Melyik megbízhatóbb, melyikhez drágább az alkatrész, milyen felszereltségűt javasoltok, vagy milyen típus van még ami kombiban is szép, elég nagy, a csomija is és amellett h megbízható nem horror a javíttatása? Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 13. 23:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés képen,de ha már skodát néztél ki és az tetszik neked akkor miért nem veszel azt?
2013. júl. 15. 23:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Octavia, és max kiveszed a kalap tartót,mert hogy ablakkal együtt nyílik a csomagtér.Így a kutya elfér.

Toyota alkatrész: 32-45 ezer között, bolttól függően.

VW-be ugyan ez: 23- 30 ezer között.

Szándékosan nem írtam az alkatrész nevét. Ugyan az az évjárat, stb.

2013. júl. 16. 18:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Párom akar mindenáron skodát. :) én csak az asszony vagyok.. Nekem a toyota is tetszik, meg a renault de utóbbi neki nagyon nem. Most egy ismerős autószerelő a fordról lebeszélt.
2013. júl. 17. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!