Suzuki drz 400ccm supermoto vélemény?
Én is ezeket nézegetem mostanában, bár jogsim nincs rá (még).
90-110 között kényelmesen lehet vele haladni, és innen még tud ugrani elég szépen ahogy néztem.
A autók tükrei felett csodásan elfér a kormány, így dugóban sincs gond.
A blokkja tartós, a fogyasztása normál használat mellet alacsony, mi kell még?
Ha meg vége a nyárnak mehet rá az enduro kerékszett és lehet menni csapatni.
Nekem nagyon megtetszettek ezek a kis DRZ-k.
A nagyobb sportmotoroknak én nem látam értelmét magyarországon. Közúton egyszerűen nem lehet kihasználni.
Jogsim még nekem sincs. Most teszem le kocsira. Aztán utána akarom erre az A2re. Hát majd később leakarom nagyobbra is. De szerintem 650Esnél nem kellesz nagyobbat vennem. Még ezt se lehet kihasználni. Nekem akkor tetszett meg igazán ez a motor. Mikor megláttam.
Miskolcon az angyal motor előtt voltam. Pont első offroad bukómat vettem onnan 14évesen. Egyszer feltűnt ez a motor. Már a hangjára figyeltem fel onnan. Supermoto szettel. Annyira szerelmes lettem belé, hogy 1szer ha lesz egy ilyenem, akkor azt hiszem összetehetem a kezemet. Már nagyon várom, hogy szert tegyek egy ilyenre:D
Aztán a csajok is összeteszik a kezüket, hogy felülhessenek:D
Annyi negatívumot olvastam róla, hogy keskeny az ülése és hosszabb távra nem igazán ajánlott. Viszont pozitívum, hogy nyűhetetlen. 3000km-enként cserélte az egyik srác az olajat és nem volt hibája. Mellé ez a 4-5l fogyasztás. Ennél nem hiszem, hogy tudunk jobban kívánni egy ilyen gépezetnél. De egyébként mindenki dicséri a motort. Erős és megbízható. Ennél jobbat nem is hiszem, hogy találok. Már maga ez a megjelenés. Pöpec gépezet. Köszi a válaszokat.
Ha vannak még tapasztalatok, információk jöhetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!