500 ezer HUF-ból ötajtós kisautóra lenne szükségem. Milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Megbízható,azért ne fogyasszon olyan sokat.2013. júl. 10. 10:46
11/19 anonim válasza:
Nem kötelező ütközni.De,ha nem te vagy a hibás.
70-nel szembe jön neked egy személyautó.C Corsának,Golfnak nem lesz olyan nagy baja.
12/19 anonim válasza:
Sztem mindenképp Polo mégpedig ilyen motorral.Annyit fogyaszt mint a Swift,megbízható csak nem sörösdobozból van a kasztni.
14/19 anonim válasza:
Honnan tudod tán kipróbáltad,mert én egy mini autóval sem szeretnék frontálisan 70 nel ütközni és teljesen mindegy mi a neve a gyereknek hogy most swift,corsa vagy golf,mind kicsi és törékeny autók.De pl egy teherautóval szemben még az 5 bmv nek vagy A8 audinak sincs esélye hiába csak max 90 km/h-val mennek a teherkocsik.Szóval értelmetlen ez az így törik meg úgy törik mert egy balesetnél sok más tényező van ami véget meghalhat az ember.Aki meg így áll neki hogy jaj mert balesetem lesz az inkább ne is üljön volán mögé soha !
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
Használói véleménybe mindenki mást ír.Ebből lehet csomó hülyeség,és hazugság.
18/19 A kérdező kommentje:
POLO-t nézek inkább mert úgyis van a városban egy VW bontó ha baja lenne.
2013. júl. 11. 10:47
19/19 4165 válasza:
Kb. 50 kg-al nehezebb a Polo. Ez maga a 100%-os biztonság. :) Egyik 500 ezres kisautó sem lesz biztonságos. A halálos balesetek túlnyomó része lakott területen kívül történik. Annyi lesz a különbség, hogy VW-ből ugyanannyiért sz.rabbat adnak majd. Amúgy a Polo-ból az 1.9d a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!