Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek erdőbe?

Milyen motort vegyek erdőbe?

Figyelt kérdés

Én Suzukira gondoltam mert azoknak elnyűhetetlen a motorjuk.

100 körül érdemes venni, mennyit szánjak rá? A lényeg hogy ne legyen vele túl sok baj, azért ne legyen pl az hogy 2 óra szerelés 2 óra motorozás. Szórakozásra venném, ne fogyasszon túl sokat, legyen olcsó a fenntartása, és menjen ki mindenhol:D

2013. júl. 9. 22:42
 1/5 Lipton. ***** válasza:

Akkor neked egy jó állapotú 4 ütemű endúró kell.

Pl suzuki drz

vagy honda xr de ezeket nem kapod meg 300 ezer alatt

2013. júl. 9. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:

És mégis, mekkora motort? 15 évesen nem kellene 400-as DRZ-re ülni, elég valami 125-ös is.

Ugye legyen rajta lámpa, tehát valami enduro-szerűség jönne jól.

Japánokból van választék, általában megbízható gépek ha rendes gazdájuk volt eddig.

2013. júl. 9. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt ügye tudod, hogy erdőben tilos motorozni?!
2013. júl. 10. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Erdőben b.meg ne motorozzál, mert jön egy természetőr egy rendőrrel karöltve, és még a motorodat is lefoglalhatják...teljesen jogosan.

Azonkívül nagyon kárt teszel a természetben. És most még finoman fogalmaztam...

2013. júl. 10. 06:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne erdőbe' vegyél motort, hanem a motorkereskedésben... :) Bocs...
2013. júl. 10. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!