Kifogja bírni a simsonom?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Az egyik oszt. társam elkérte vizsgázni a simsonomat mert most teszi le a jogsit.És ha nem váltós motorral vizsgázik akkor nem vezethet majd azt.Eddig nem volt ez a szabály de most már van.Na és úgy lenne hogy nekem háromnegyed 8-ra kéne odavinnem a simosnomat.Ők 8-10 ig gyakorolnak szóval két órát.A városban.Utána fél óra a vizsgáztatás.Az lenne a kérdésem hogy ki bírja-e a simsonom?Mert nagyon féltem és nem akarok megint rákölteni hogy nem e keletkezhet valami nagyobb baj ez által?Szerintetek?2013. júl. 9. 16:22
11/11 anonim válasza:
Furatni akkor kell, amikor annyira megkopott a hengerfal - egyébként nem. Ugye a henger falának van egy bizonyos vastagsága, ami csak pár fúrást bír ki, utána hengercsere vagy hengerperselyezés.
Úgyhogy - ha nem csak beképzeled a dolgot vagy a km-órád akar elromlani - akkor szerintem máshol keresd a hibát. Főleg azzal a pár órányi használattal lehetetlen annyira elkoptatni a hengerfalat hogy érezhető legyen.
Szóval először a motor szokásos kínjait nézd át: gyertyatakarítás (minél több a városi tötymörgés, annál esélyesebb hogy beköpi ha nem stimmel a hőérték), gyújtás (elmászhat, főleg ha nincs kenése a filcből a megszakítóbütyöknek), karburátor (nem elállítódik, hanem belemegy ez-az), kuplung...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!