Lehet új autót venni 1,5millióig? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 21:40
1/7 anonim válasza:
Ha esetleg van beszámíttandó autód, akkor esetleg megpróbálkozhatsz egy Chevrolet Sparkkal vagy egy Kia Picantoval. Mást nem nagyon tudsz találni.
Illetve van még talán a Fiat Panda csereakció, de ahhoz is kell egy használtautó.
2/7 anonim válasza:
A kérdésből nem derül ki hogy kézpénzes, hiteles vagy vegyes a dolog, bár minden új autó új korában jó, az sem mindegy hogy milyen hosszan gondolkodsz. Szerintem nem lehet, poén az egész mikor van egy ilyen ajánlat, ennyiért új autó hitelbe, de ha kifizetnéd kézpénzbe nem annyi. (gondolom valami olyasmiről is van szó hogy a cég finanszírozza x összeggel és a kedvező hitel). Hallottam már olyanról, pont akkoriban mikor akartam vásárolni egy szalon autót hitelben, 400ezerrel finanszírozták és valaki bement ismerős ismerőse, hogy "kézpénzben" utalja a teljes árát, akkor nem volt már az a "kedvezmény", be volt építve a hitelbe, ami manapság akkor is kockázatos, ha az nem lenne beleépítve. A legolcsóbbaknál, lehet valami amivel kilóg a kor követelményeiből, pl. gazdaságtalan. De mindenki döntsön ahogy akar.
3/7 anonim válasza:
Felejtsd el! Mit kapnál ennyi pénzért? Vegyél használtat 1 millért, a maradékból átíratod és a többit elteszed "váratlan kiadásokra", vagy a kopó, csereérett dolgokat kicserélteted egyből
4/7 A kérdező kommentje:
Hitelre szeretném,csak azért eddig,mert ennek a részletét tudnám fizetni. Milyen autót ajánlotok?
2009. okt. 18. 14:51
5/7 anonim válasza:
Semmilyet, mert ne vegyél új autót és főleg ne hitelből. Lehet hogy jól állsz anyagilag, hát jólvan tudom fizetni. De szerintem jobb hitel nélkül élni hidd el. Meg kihozod tegyük fel az autót hitellel+kp 1,5milla az autó értéke meg 3millió akkor amint kihoztad a szalonból jóval kevesebbet ér. A hitel csak plusz teher soha nem tudhatod hogy anyagilag hogy alakul az életed inkább vegyél 1millióért ahogy előttem válaszoló írta és jól: vegyél 1millióért egy használt autót(én német párti vagyok sz.tem azokkal nem jársz rosszul pl:opel ,volkswagen)és a maradék fél milliót pedig átírásra, meg kopó alkatrészekre. Hidd el jobban jársz és így van egy kb 5éves autód.
6/7 anonim válasza:
vegyél egy Matchboxot 500Ft ért xDxD
7/7 A kérdező kommentje:
Húúú,mekkora poén.
2010. jan. 22. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!