Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány ezer km-t bír egy 2t...

Hány ezer km-t bír egy 2t 125ccm motor?

Figyelt kérdés
Normális használat mellett. Tipus szerint Husqvarna sm 125 és Yamaha dt 125-re gondoltam. Mind a kettő 30 ló körül van. Hány ezer km-t bír ki körülbellül úgy hogy ne keljen hozzányúlni a blokkhoz ? És ha hozzá kell nyúlni mennyibe kerül felújítani? Mert most egy Honda XR 125-ösöm van, 27 ezer km-van benne és meég nem kellett felújítani nagyon megbízható. Tudom hogy egy 2t nem bírja addig mint egy 4t de sokkal jobb vezetési élményt nyújt és vajon megéri-e lecserélni?
2013. júl. 7. 20:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg az aprilia mx 125 is tetszik
2013. júl. 7. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:

30e km-t normális használat mellett (bemelgítés, jó olaj, nem kínozod, stb...) egy 2T 125-ös motor is kibír.

A felújítás kérdéses:

Lehet úgy is felújítani, hogy meggyűrűzöm oszt' még megy 5000-et akkor meg úgy is, hogy szépen felfúrom, új dugattyú, stb...

2013. júl. 7. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem tdr em van ugyan az a blokk mint a dt be 52 ezer km nél kapott motorgenerált , természetesen attól függ h a tulaj hogy használja,nem gyökketővel mentem vele huztam neki rendesen de mindig cseréltem olajat váltóba,garázsba tartottam pucolgattam hetente , legjonn minőségű 2t olajat használtam bele ugyh igy hosszú életű a drága,csak ajánlani tudom a dt-t is de a tdrt is nekem jobban tetszik sztem stílusosabb,de mindenképp japánt vegyél.
2013. júl. 8. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vok , felujítás olyan 60-80 ezer attól függ ki csinálja és milyen alkatrészekkel de ha a főtengellyel is van vmi baj az még 40 -50 ezerrel megdobja
2013. júl. 8. 00:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszenek a tdr-ek is :D és tiédnek mennyi a végsebessége és az utazója? és mennyit eszik?
2013. júl. 8. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
135 a vége,80-90 utazóval használom,nagyon maximum 5 öt de akkkor csukagázzal tolom,am 3,5-4 litert eszik.
2013. júl. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!