Davidking67 kérdése:
Aprilia RS 125 (a régebbi fajta) Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen motort nagyon tetszik, de nem sokat tudok róla.
Sokat fogyaszt?...Megbízható?...Megéri?...stb.
2013. júl. 7. 12:39
1/5 anonim válasza:
mikori évjárat? kegyetlen jó gép, ha nem sajnálod tőle a dolgokat. én anno egy haverom ajánlására elküldtem a blokkot DHL futárral Noale-be, ahol a henger belsejét lefutatták 1,3mm vastagságban valami vidia ötvözettel, a dugót szintén megtapasztották valamivel. 24 500 km van azóta benne, de a blokk még nem volt széthuzva, amugy csak agip olajt használok hozzá mindentéren. fogyasztása mondhatjuk hogy sok, de megy is mint az itélet. megbizhatónak megbizható és megéri megvenni, persze csak ha tudsz rá költeni mert drága fenttartású gép.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ha sokat fogyaszt és drága fenntartású akkor lemondok róla :S ...Valami olyasféle kéne amit valamennyire olcsón fent lehet tartani.. nem is olyan drága és nem fogyaszt túl sokat..de azért 100km/h felett menjen..Ja és 125ccm legyen. Bármi csak robogó, chopper és krossz ne.
Valamit tudtok?
2013. júl. 13. 11:11
3/5 anonim válasza:
Az aprilia minden modellje drága. A 2T általában mind sokat fogyaszt (ugyanazon ccm 4t-hez viszonyítva), de messze a legmegbizhatóbb gépek. Szerintem nézegess Honda, Suzuki, vagy Yamaha modelleket, azokhoz jóval olcsóbb az alkatrész, nem esznek annyit viszont nem is mennek úgy!
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz :D ...Majd nézek és remélem h találok vmi jót.
2013. júl. 13. 13:03
5/5 A kérdező kommentje:
Honda NSR 125 R tapasztalatok stb..?? nekem nagyon megtetszett :D
És sztem a fenntartása jóval olcsóbb mint az aprilia-é.
2013. júl. 15. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!