Tetszik nektek ez az autó?
Figyelt kérdés
Vitatkozunk itthon, hogy ez az autó szép vagy csúnya, szerintem nagyon ronda. Mi a szép ebben? :D
2013. júl. 6. 21:30
11/12 anonim válasza:
A tetszik/nem tetszik nem ugyanaz mint a csúnya/nem csúnya. Előbbi relatív és tőled függ, míg utóbbi a tervezők eredménye, hogy mennyire egységes az autó. Nekem sem feltétlen tetszik, de csúnyának nem mondható. Ha megnézed az összes fényvonal tök egyenes és előre futnak - egy zsebferrari hatást akar kelteni, amire rájátszanak a szögletes lámpák és a sárvédő ívek. Ugyanakkor hátulról nagyon Focus-os csótányhát és az általad is említett magas övvonal inkább nyugodtságot és biztonságot sugall. Mintha csak azt akarná mondani, "Hé keménylegény vagyok, de azért betartom a szabályokat." - s a vásárlóköre is ilyen az autónak: lezser fiatalok vagy fiatal családosok, akik szeretik néha elengedni a gyeplőt, de elsősorban egy biztos társat keresnek az autójuk személyében az útra, ami mellőz mindenféle felesleges külső eleganciát. Olyanokat, akik ha kiöltöznek fontosabbnak tartják a napszemüveget és sportcipőt, mint a nyakkendőt és mandzsettagombot. Vagy rosszabb esetben épp ezt a hiányt akarják pótolni. Szóval ha nem tetszik, az leginkább azért lehet, mert nem neked szól. Nyílván nem az üzleti szféra vagy nyugdíjasok meghódítására készült az autó, ez nem kérdés.
12/12 anonim válasza:
Ezzel a ráncfelvarrással egy kicsit javult a helyzet. De nekem továbbra sem tetszik pl. azok a brutálisan hátrahúzott első fényszórók rettenetesek, ezen már csak a belső tud rontani (Az összes nálunk kapható Fordnál sajnos), ami szerintem nagyon gagyi hatású, nehezen megszokható, futurisztikus, kusza vonalak, gombok sokasága a középkonzolon (mint valami ezredfordulós Hi-Fi torony). Ennek ellenére csúnyának nem nevezném, van ennél rosszabb is.
Szerintem a kategóriában a legszebb még mindig a Polo, de még a Yaris is tetszik valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!