Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tetszik nektek ez az autó?

Tetszik nektek ez az autó?

Figyelt kérdés

Vitatkozunk itthon, hogy ez az autó szép vagy csúnya, szerintem nagyon ronda. Mi a szép ebben? :D

[link]

[link]

2013. júl. 6. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A tetszik/nem tetszik nem ugyanaz mint a csúnya/nem csúnya. Előbbi relatív és tőled függ, míg utóbbi a tervezők eredménye, hogy mennyire egységes az autó. Nekem sem feltétlen tetszik, de csúnyának nem mondható. Ha megnézed az összes fényvonal tök egyenes és előre futnak - egy zsebferrari hatást akar kelteni, amire rájátszanak a szögletes lámpák és a sárvédő ívek. Ugyanakkor hátulról nagyon Focus-os csótányhát és az általad is említett magas övvonal inkább nyugodtságot és biztonságot sugall. Mintha csak azt akarná mondani, "Hé keménylegény vagyok, de azért betartom a szabályokat." - s a vásárlóköre is ilyen az autónak: lezser fiatalok vagy fiatal családosok, akik szeretik néha elengedni a gyeplőt, de elsősorban egy biztos társat keresnek az autójuk személyében az útra, ami mellőz mindenféle felesleges külső eleganciát. Olyanokat, akik ha kiöltöznek fontosabbnak tartják a napszemüveget és sportcipőt, mint a nyakkendőt és mandzsettagombot. Vagy rosszabb esetben épp ezt a hiányt akarják pótolni. Szóval ha nem tetszik, az leginkább azért lehet, mert nem neked szól. Nyílván nem az üzleti szféra vagy nyugdíjasok meghódítására készült az autó, ez nem kérdés.
2013. júl. 7. 16:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezzel a ráncfelvarrással egy kicsit javult a helyzet. De nekem továbbra sem tetszik pl. azok a brutálisan hátrahúzott első fényszórók rettenetesek, ezen már csak a belső tud rontani (Az összes nálunk kapható Fordnál sajnos), ami szerintem nagyon gagyi hatású, nehezen megszokható, futurisztikus, kusza vonalak, gombok sokasága a középkonzolon (mint valami ezredfordulós Hi-Fi torony). Ennek ellenére csúnyának nem nevezném, van ennél rosszabb is.

Szerintem a kategóriában a legszebb még mindig a Polo, de még a Yaris is tetszik valamennyire.

2013. júl. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!