Segítene kicsit akinek Opel Astra G-je van?
Szóval ma megint megyek vezetni (jogsira járok), és szeretnék jó pontokat szerezni az oktatómnál, meg persze szeretném tudni is ezeket a dolgokat!
Szóval opel Astra-ba vezetek és belinkelek egy képet a műszerfalról és aki esetleg tudná mert ilyen kocsija van , hogy mi micsoda az leirhatná nekem pontosan!:) Persze van amit én is tudok, de azért azt is bekarikáztam:D
Nagyon megköszönném!!:)
A képen bekarikáztam a dolgokat és akkor mondjuk balról jobbra haladjunk, tehát a világitás kapcsolással, ugye ha egyet kapcsolok milyen világitás van, ha kettőt stb stb..
Köszönöm aki segit!!!!!!!
világítás: 1 katt városi (helyzetjelző), 2 katt országúti
alatta fényszórómagasságállítás
utána feljebb első vízhőfok, 2. ford. számmérő, 3. sebességmérő, 4. üzema. szintjelző
rádió alatt fűtéskapcsoló, ezt nem kell magyaráznom ki van írva h mikor hova fogja fújni
Köszi szépen!
Csak annyi, hogy az országuti (világitás) mire gondolsz?
Tehát van helyzetjelző-tompitott-távolsági! :)
Akkor egy hiányzik mindenképp:D az hol találom?
Köszi
figyusz én astra-G mániás vagyok, nagyon strapabíró autó, amit kérdezel:
a távolságira nem találsz külön olyan kapcsolót, mint a tompítottra, hanem azt a bal oldali, kormány mögötti "bottal" tudod kapcsolgatni, azaz magad felé huzogatni, de cak persze ha a "sima" be van kapcsolva. Ha nincs, akkro is huzogathatod, de akkor csak fénykürtként működik, de nem marad bekapcsolva.
Nagyon jó kis autó, jó hogy azon tanulsz .... nekem volt már 15 féle autóm, de ennyire strapás és megbízható még egy se ...
Köszi a választ!
Tényleg jó kis autó:)
A távolsági fényhez a műszerfal fele kell nyomni az indexkart. Magad felé húzva "fénykürt"-ként üzemel. És a lámpamagasság állító melletti gomb a hátsó ködzáró (ködfénylámpa).
A világítás gombnak van még egy funkciója. Magad felé húzva a belső világítást lehet bekapcsolni. Vissztolva kikapcsolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!