Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet a Simson S51-nek?

Mi baja lehet a Simson S51-nek?

Figyelt kérdés

Ma kitakarítottam a tankot(tiszta rozsda volt)

Kiszedtem a Karburátort kitisztítottam,utána visszaraktam,de ha megnyitottam a benzin csapot akkor elkezdett csöpögni belőle a benzin,utána szétszedtem még egyszer összeraktam és már nem csöpögött.

Utána be is indult,de csak akkor, ha húztam a gázt amíg rugdostam.

Alapjárat nem volt mert ha nem húztam a gázt akkor leállt.

(majd ha jó lesz a későbbiekben akkor kell valamit csinálni az alapjárattal is)

Utána kb. fél óra múlva gondoltam kipróbálom egy kicsit pár métert elindulok vele,csak nem indult be.

Hiába rugdostam,semmi.

Utána arra lettem figyelmes hogy folyik a karburátorból a benzin.

Ha elzártam a benzin csapot akkor nem folyt,de ha megnyitóttam akkor nagyon elkezdett folyni.

A tömítés nem jó benne,de szerintem az nem enged át ennyi benzint,de holnap szerzek tömítést,és megnézem hogy folyni fog-e.

2013. júl. 5. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a tűszelep nem zár.
2013. júl. 5. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szarul van beállítva a benzinszint, vagy rossz a tűszelep, akkor hiába van benne új tömítés, mert akkor meg a túlfolyón fog kifolyni!

Először állítsd be a benzinszintet, ellenőrizd a tűszelep működését, a többit majd utána!

2013. júl. 5. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondd csak neked gond van a szövegértéseddel?

Miután megkaptad az első válaszokat (Ha már méltóztattál leírni a hibajelenséget!) egy órával később kiírod ugyanazt?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__454..

2013. júl. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!