Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen árú autórádiót ajánloto...

Milyen árú autórádiót ajánlotok megvételre?

Figyelt kérdés

Van egy 2000-res évjáratú skoda octaviám, nincs benne rádió

Midenképp szeretnék bele venni egyet de nem tudom milyen kéne.

Azt tudom hogy nem akarok nagyon szart"ami csak szól"

Szóval egy megbízható rádióra lenne szükség ami kezel usb-t és lejátszik mp3-as cd-t.

2013. júl. 5. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, majd ott kiderül. De ha nem hát legfeljebb megrendeled a neten. Amúgy a fejegységet is olcsóbban megkapnád így. pl. argep.hu használatával. Persze ez csak egy ötlet.
2013. júl. 6. 12:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Milyen fejegység? Egyben veszek komplett rádiót előlappal együtt. Olyan veszek aminek levehető az előlapja/kijelzője
2013. júl. 6. 12:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Az autóhifiben a rádiót fejegységnek (is) szokták nevezni.:) ne ijedj meg:) De visszatérve erre a Saturn kérdésre, ha így jobban belegondolok szinte esélytelen, hogy típusspecifikus ISO csatlakozót kapj. Azon se nagyon lepődj meg, ha a srácnak/csajnak az üzletben lövése sem lesz hogy miről beszélsz mikor rákérdezel. Ezért is javaslom inkább a termékspecifikusabb szaküzleteket. pl. autóhifi szaküzlet, mert az ilyen multi boltokban az eladók totál nincsenek képben, gyakorlatilag semmivel.
2013. júl. 6. 13:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Na megvettem a cuccot jvc-432-est akartam de az csak tesztpéldány volt az meg nem kellett amit mindenki össze taperált:)

Így végül is egy Pioneer DEH 1500 UB-t vettem. Majd az autószerelő beszerzi nekem hozzá a csatlakozókat.

2013. júl. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!