Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon lehet külföldi...

Magyarországon lehet külföldi papirokkal huzamosabb ideig autót használni?

Figyelt kérdés
Hogyan használhatom idehaza és irhatom a nevemre a külföldön vett autót, ha nem akarok regisztrációs dijat, rendszámot és egyéb magyaritó papirokat kiváltani.

2013. júl. 5. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a magyar lakcimkartyad leadod, es az adott orszagban letelepedsz, akkor fel evig hasznalhatod itthon az autot turistakent. Ellenkezo esetben nem hogy huzamosan, de meg egy alkalomra sem hasznalhatod.

Ezt pedig onnan tudom, hogy nemetorszagban elek, itteni autom van, es amikor hazajottunk megbuntettek, es a hivatalokat, rendorseget korbetelefonaltam. Az derult ki, hogy magyar lakcimmel nem hasznalhatsz kulfoldi autot. Kesz.

2013. júl. 5. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Van kinti lakcímed/céged? Ha van akkor nem kell átíratni. Ha nincs és a te neveden van akkor a következő vizsgánál gond lehet, szóval előbb-utóbb át kell írni, vagy valaki olyannak a nevére íratni akinek van kinti lakcíme/cége és írtok egy kölcsönadási szerződést.
2013. júl. 5. 15:07
 3/3 TOMAtm ***** válasza:
itthon nem foglalkozik vele szerintem a kutya sem.
2013. júl. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!