A motorosok tényleg ilyenek?
Vannak a környékünkön motorosok, és szerintem rendesek. Együtt mennek bandában és néha beszélek velük. Anyukám viszont nem akarja engedni hogy velük barátkozzak mert azt mondja a motorosok mind olyanok mint az éjjel nappal budapestben. Azt mondja huligánok, és csak drogot árulnak meg ilyenek.
Tényleg ilyen lenne minden motoros?
Most akkor, minden, huszonéves egyetemistára, rá lehet mondani, hogy csak bulizik, iszik, drogozik és egymással hemperegnek. A diploma meg, nem számít, úgyis vesznek maguknak (vagy protekcióból megkapják).
Ugye, hogy nem szép dolog az általánosítás? Az ilyen valóságshow-k, nem ezt mutatják?
A kérdésre rátérve: mutasd be őt, az egyik motorosnak. Hidd el, ha pozitívan csalódik bennük, utána meg fog változni a véleménye.
U.I.: én Dragon Ballt néztem (aki nem ismeri, annak csak annyit, hogy abban a rajzfilmben /anime/ verekednek és mágiát is használnak) és mégis tudom, hogy nem lehet repülni és nincs szupereröm.
Az "az éjjel nappal Budapestben" pont láttam azt a részt, amikor az anyuka elcsábította az iskolás fiút.
Akkor a te mamád is ilyen kis pedomami??!
Az a műsor tényleg ostobaság.
Általánosítani kár lenne, de biztos hogy közöttünk is van mindenféle.
Főleg a "motoros vagy, a testvérem vagy" szöveg a kedvencem: én próbálok minden motorosra így tekinteni, ha valakit látok az út mellett megkérdzem minden rendben van-e. De amikor az enyém lerohadt az út mellett nem állt meg senki az elvonuló 25 gép közül, hogy mi van velem, kell-e két deci benzin a következő kútig vagy adjak-e kölcsön telefont egy hívás erejéig... Na nem mintha bármelyik segített volna, de a testvériség meg az önzetlen segítség állandó képmutató hangoztatása bennem nagyon visszatetszést kelt.
Szóval a legbiztosabb személyes ismeretség alapján megítélni.
nekem egyáltalán vissza se köszönnek
pedig én is felveszem a sisakot, meg a protektoros kabátot csak én egy aprilia scarabeo 50-es robival közlekedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!