Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj? Fiat brava 1.6

Mi lehet a baj? Fiat brava 1.6

Figyelt kérdés

Fiat Brava 1.6 elx(99es) autóm hidegen amikor be indítom nagyon büdös benzin szagú v vmi más szag,de büdös.

+néha hidegen ugrál az alapjárat le esik fulladásig majd vissza 1 gázadás után újra jó.

mi lehet a probléma????vmi a szívatóval lehet vagy a gyertya??aki ért hozzá vagy volt hasonló problémája az írjon

2009. okt. 16. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk 1.2 bravank volt.Ugyanezt csinálta valami a motorral volt nekünk,de sajna már nem emlékszem...:((nőből vagyok)

De azt tudom hogy amikor megcsinálták 5 hónapig kb jó volt aztán megint.

2009. okt. 16. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem alapjárat baja van. Nekem bravom (1.6) És reggel mióta ez a hideg idő van én is érzem a benzin szagot. Gondolom a hideg miatt a szivató jobban dolgozik.
2009. okt. 17. 07:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a szivató az! vond össze amiket leírtál!

Néha hidegen ugrál (benzinhiány) ezt gázadással korrigálják(néha én is,igaz h kézi szivatós de mikor kevesebbet adok rá akkor elinduláskor le akar fulladni)!

Induláskor adj plusz gázt (nagyobbat) és nézesd meg az automata szivatót vagy aki ért hozzá nézze meg :)

én csak ennyivel tudok szolgálni :$ (esetleg többet szív a kelleténél és sok megy be ) :)

Millió apró probléma :)

2009. okt. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!