Suzuki Swift hengerfej pakolás csere mennyibe fáj?
Ha találsz szerelőt aki 15-ért megcsinálja,megeszem a kalapom.
Hengerfej síkolás ha te viszed úgy emlékszem olyan 5 ezer körül megvan maximum,plusz a tömítés ára amit te is meg tudsz nézni és a munkadíj ami szerintem minimum 15. És akkor az olcsó szerelő.
Tehát szerintem inkább olyan 30-35-re számíts!
1/3
Remélem igazad van mert most elég szűkös a költségvetés ráadásul most vettük és hát cserélni kell ékszíjat feszítő görgőt is még meg lehet a szimeringek is eresztik egy kicsit az olajat! Az olajat már megvettük legalább!
Ment mind2 nek a zöld!
Szerintem csináltasd az összes melót egy szerelővel, jobban jössz ki. És akkor a garancia is egy emberé...
olvastam a szűkös anyagiról, de így spórolsz...a szervízben 7000 a rezsióarbér, vagy e fölött...4 óra biztos...
szóval marad a sufnituning, ismerős ember a közelben.
Én azért előbb szétszedném, mert leht, hogy elég az új tömítés...csak az összerakás nem mindegy, főleg a csavarok meghúzásának sorrendje, ereje...és egy icipici kitöltő anyag a tömítésre összerakáskor....
ezt Te is meg tudod csinálni...
Nem a tömítés miatt köpi a gyertyát...arra figyelj nehogy mellé nyúlj. Egyébként ha gépműhelybe kerül rendbe rakják a hengerfejet...pld szelepvezetők szelepek stb...
Ill ha lent van a fej én kilökdösném a dugókat megnézni a gyűrüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!